Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Πόρισμα των ιατροδικαστών: Ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε δηλητηρίαση από κεταμίνη

Ανοίγει ο δρόμος για την εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας μετά την παράδοση του πορίσματος των ιατροδικαστών.

Νέες εξελίξεις προέκυψαν σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου στην Πάτρα. 

Το μεσημέρι παραδόθηκε το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη για την 9χρονη Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας που πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου. Ο θάνατος του άτυχου κοριτσιού αποτέλεσε και την αφορμή προκειμένου να παρέμβει η Εισαγγελία Πατρών και η υπόθεση να ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. 

Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο ΜEGA, στο πόρισμα αναφέρεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη).

Ακόμα, επισημαίνονται κι άλλα ευρήματα, όπως η βλάβη στο ήπαρ, η μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο ρεπορτάζ, το πιο σημαντικό είναι πως μετά το τελικό συμπέρασμα υπάρχει επισήμανση και τίθεται το ζήτημα εκταφής της 9χρονης, προκειμένου να ληφθούν τρίχες και να ελεγχθεί, εάν της είχε δοθεί η κεταμίνη ή άλλη ουσία σε προγενέστερο χρόνο.

Οι ιατροδικαστές ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν η εκταφή, προκειμένου να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος. Οι ιατροδικαστές θέτουν ζήτημα εκταφής της 9χρονης προκειμένου να ληφθούν τρίχες. 

Με αυτόν τον τρόπο, θα ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί κεταμίνη ή κάποια άλλη ουσία σε χρόνο προγενέστερο του θανάτου της. Επίσης, θέλουν να σχηματίσουν πλήρες χρονοδιάγραμμα για το τι έχει συμβεί.

Μέχρι τώρα άγνωστος παραμένει ο χρόνος της εκταφής. Οι ιατροδικαστές ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν, για να μην χαθεί κι άλλος χρόνος, που ενδέχεται να είναι πολύτιμος.

Παράλληλα, αναμένονται και οι τελικές αναφορές για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...