Πέμπτη
21 Οκτωβρίου 2021

ΚΙΝΑΛ: Ο Βασίλης Κεγκέρογλου έθεσε υποψηφιότητα και ζητά παράταση της προθεσμίας

Επιστολή προς την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΚΙΝΑΛ έστειλε ο Βασίλης Κεγκέρογλου, με την οποία ζητεί μία εβδομάδα, για να προλάβει να συγκεντρώσει τις υπογραφές που απαιτούνται

Πολιτική

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ επιμένει στην υποψηφιότητά του και ζητά από την ΕΔΕΚΑΠ να παρατείνει την προθεσμία, που λήγει αύριο τα μεσάνυχτα, προκειμένου να έχει το χρόνο να συγκεντρώσει 5.000 υπογραφές μελών ή 15% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Η επιστολή του Βασίλη Κεγκέρογλου:

«Αθήνα, 14-10-21

Προς: ΕΔΕΚΑΠ

Πρόεδρο σ. Θεόδωρο Καπετανάκη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας -τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/202- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς,
Βασίλης Κεγκέρογλου»

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Παρασκευή, η ΕΔΕΚΑΠ θα συγκεντρώσει τις υπογραφές των υποψηφίων και θα κάνει δειγματοληπτικό έλεγχο, προκειμένου να πιστοποιήσει και επισήμως τη συμμετοχή τους στην κούρσα ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

Μέχρι στιγμής, οι κ. Λοβέρδος, Ανδρουλάκης και Καστανίδης έχουν συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές, τις οποίες και θα παρουσιάσουν.


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 24-27 Φεβρουαρίου το Συνέδριο

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, ο Αλέξης Τσίπρας εισηγήθηκε την πραγματοποίηση του 3ου Συνεδρίου του κόμματος το διάστημα 24-...