Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Ντέρμπι με νικητή τον Άρη

Επαναλαμβανόμενα λάθη από παιχνίδι σε παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό που είναι αδιόρθωτος

Αθλητισμός

Για τον Άρη, το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν δίχως αύριο και το γεγονός αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν και η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Κλ. Βικελίδης».

Τεράστιες διαφορές ανάμεσα σε «κίτρινους» και «πράσινους» δεν υπήρχαν, αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τη στιγμή τους, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ήταν και πάλι –όπως κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα- φλύαροι έξω από την αντίπαλη περιοχή.

*Η πρώτη κίνηση Καμαρά που θύμισε παίκτη 3,5 εκατ. ευρώ: Το καλοκαίρι έγινε χαμός στη Θεσσαλονίκη με την πολυδάπανη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά από τη Φούλαμ και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχε… εντυπωσιάσει με την παρουσία του. Σε καμία περίπτωση αν συνυπολογίσει κανείς την απόδοσή του κόντρα σε ΟΦΗ και Ιωνικό. Ωστόσο, η κίνησή του στο γκολ, ήταν αντάξια των συστάσεων που τον συνοδεύουν, αφού άρχισε και τελείωσε ιδανικά τη φάση. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι η συνέπεια.

*Την καλή αλλά… μοναχική παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη: Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, λέει η παροιμία και αυτό φάνηκε περίτρανα και σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο 21χρονος επιθετικός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να σκοράρει, αλλά είτε ατύχησε, είτε έπεσε πάνω στον Χουλιέν Κουέστα. Έδειξε, πάντως, πολλά καλά στοιχεία του παιχνιδιού του και πάλι.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, που σκόραρε μόλις στο 5’, ήρθε σήμερα και ο Άρης να βάλει πρώτος γκολ και μάλιστα περίπου στο ίδιο σημείο, στο 10ο λεπτό. Μάλιστα, αν σκεφτούμε πως και ο Απόλλωνας Σμύρνης θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα στην Λεωφόρο, με τον Σλίβκα, κατανοούμε ότι υπάρχει «θέμα» με τα νωθρά ξεκινήματα των αγώνων.

*«Στην Λεωφόρο κανείς δεν θα γλιτώνει», λέει ένα γνωστό σύνθημα της κερκίδας. Μακριά από αυτήν, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει νίκη στα εννιά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα! Μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και άλλες πέντε ήττες σε αυτά, ενώ τελευταία φορά που πανηγύρισε «διπλό» ήταν στις 6 Φεβρουαρίου, όταν είχε κερδίσει τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το Eurojackpot μοιράζει 115 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Παρασκευής – Το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο δημοφιλές παιχνίδι, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στους πάγκους εξυπηρέτησης, καθώς και μέσω της ...

Φόρτωση άρθρων...