Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ο Μασούρας κοστίζει, ο Τικίνιο πυροβολεί και ο Ολυμπιακός ρολάρει

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας πρωταγωνιστές τους Τικίνιο, Μασούρα αλλά και γενικότερα εξαιρετική εικόνα.

Αθλητισμός

Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έπιασε κατά διαστήματα υψηλά επίπεδα απόδοσης και διέλυσε με 4-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αν ο Μασούρας ήταν… Πορτογάλος, θα κόστιζε 20 εκατ. ευρώ: Ο Έλληνας εξτρέμ επέστρεψε από τραυματισμό και έδειξε πόσο έλειπε από τον Ολυμπιακό. Δίνει μισό γκολ στο πρώτο λεπτό στον Τικίνιο, σκοράρει στην πρώτη του τελική όντας στην κατάλληλη θέση και γενικότερα βοήθησε αρκετά στην οργάνωση του παιχνιδιού. Εξαιρετικό ματς, δείχνει ακόμη μια φορά πόσο απαραίτητος είναι για τους «ερυθρόλεκους» αλλά και το πόσο υποτιμημένος είναι.

Αν ήταν Πορτογάλος για παράδειγμα, η τιμή του θα ήταν στα… 20 εκατ. ευρώ!

Ο Τικίνιο ξεκίνησε να «πυροβολεί»: Ο Βραζιλιάνος έψαχνε διαρκώς το γκολ. Είχε φάσεις, ήταν μέσα σε αυτός αλλά έδειχνε αγχωμένος όσο δεν το έβρισκε. Σήμερα, ξεμπούκωσε και με δύο σεντερφορίσια γκολ υπενθύμισε την αξία του αλλά και για ποιον λόγο τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Βρήκε αυτό που χρειαζόταν, οπότε αρχίζει να παίρνει μπρος.

Αρχίζει να ρολάρει…: Αν οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έφεραν μια «στεναχώρια» γιατί δεν ήταν πειστικές, ήρθε η εμφατική νίκη κόντρα στον Απόλλωνα για να δείξει πως η ομάδα αρχίζει να ρολάρει. Οι Πειραιώτες θα χτίζουν πάνω στις νίκες τους, η ομάδα θα στρώνει και θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, όπως έκανε σήμερα σε πολλά σημεία του αγώνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...