Νιγηρία: Φίδι έπεσε από το ταβάνι περιφερειακού κοινοβουλίου (Photos)

33
Νιγηρία: Φίδι σε περιφερειακό κοινοβούλιο

Μεγάλη τρομάρα πήραν οι βουλευτές περιφερειακού κοινοβουλίου της νοτιοδυτικής Νιγηρίας όταν ένα φίδι έπεσε από το ταβάνι.

"Την ώρα που αρχίζαμε τη σύνοδο της Ολομέλειας, εμφανίστηκε ένα μεγάλο φίδι. Αυτό προκάλεσε αναστάτωση στη συνεδρίασή μας και αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε βιαστικά τον χώρο", δήλωσε ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου της πολιτείας του Όντο, Ολουγκμπένγκα Ομόλε.

Όπως ανέφερε, το ερπετό έπεσε χθες από την οροφή του κτιρίου μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου και δεν τραυμάτισε κανέναν προτού το σκοτώσουν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το περιστατικό αυτό οφείλεται στη φθορά των εγκαταστάσεων του περιφερειακού κοινοβουλίου και στην έλλειψη χρημάτων για τη συντήρησή του.

"Η αίθουσα αυτή δεν παρέχει πλέον την απαραίτητη ασφάλεια για το νομοθετικό έργο και γι'αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε μέχρι νεωτέρας τις συνεδριάσεις μας. Το κοινοβουλευτικό έργο διακόπτεται επ’ αόριστον", ανέφερε ο ίδιος.

Οι βουλευτές θα συναντηθούν με τον κυβερνήτη της πολιτείας του Όντο, Ροτίμι Ακερεντόλου και θα αξιώσουν να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Το περιφερειακό κοινοβούλιο δεν θα συνέλθει μέχρι να γίνουν πλήρεις εργασίες απολύμανσης, τόνισε ο εκπρόσωπος.

ondop

Ondo-q