Νίκος Ρωμανός: Ανανέωση στην πράξη με…σεβασμό στο GDPR

62
Νίκος Ρωμανός: «14 μέρες, 14 Δήμοι»
Ρωμανός: Off-shore θα παίρνουν δημόσια έργα

Τα κινητά των πολιτών τις τελευταίες μέρες κατακλύστηκαν από μηνύματα υποψηφίων βουλευτών που μέσα σε λίγες λέξεις θέλησαν να κάνουν μία τελευταία υπενθύμιση για την υποψηφιότητά τους.

Εξαίρεση στον κανόνα δεν αποτέλεσε και ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, Νίκος Ρωμανός, αν και έστειλε ένα διαφορετικό μήνυμα.

«Λάβατε πολλά μηνύματα. Την Κυριακή στέλνετε το δικό σας. Πάμε μαζί να κάνουμε την ανανέωση πράξη στα Βόρεια», έγραψε ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη διαφοροποίηση. Στο τέλος του μηνύματος του Νίκος Ρωμανού υπήρχε και ένα link, τόσο με πληροφορίες για τον υποψήφιος βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας όσο και με τη δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών του sms, ώστε να τηρούνται οι κανόνες που ορίζονται από τον GDPR.

«Σε περίπτωση που σε ενόχλησε το μήνυμά μου, ζητώ την κατανόησή σου και σε παρακαλώ να μου επιβεβαιώσεις το κινητό στο παρακάτω κουτάκι, ώστε να το αφαιρέσω από τη λίστα μου», αναφερόταν συγκεκριμένα στο συγκεκριμένο link.

Όταν μιλάς, άλλωστε για ανανέωση στην πράξη, πρέπει αυτή να φαίνεται και… στην πράξη.