«Ντου» του «Ρουβίκωνα» στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής

210
«Ντου» στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησαν το μεσημέρι μέλη του «Ρουβίκωνα», στον απόηχο των όσων διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έφτασαν μέχρι το γραφείο του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά. Σε ανάρτηση που έκαναν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν πως «στην Αγία Παρασκευή πάλι, στο ίδιο κλίμα, οι δυνάμεις καταστολής σάρωσαν τον κόσμο που απλά βγήκε να αναπνεύσει. Και εκεί ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς αφού πέρασε από το στάδιο των ανόητων απειλών κατά των κατοίκων, αφού ανακάλυψε ‘εισαγόμενους ταραξίες’ σήκωσε την παντιέρα της καταστολής και της μαύρης φοβικής προπαγάνδας». Σύμφωνα με τον «Ρουβίκωνα», «πίσω βέβαια από την ‘αγανάκτησή’ του κρύβονται τα σχέδια για ανάπλαση της πλατείας, για πολλαπλασιασμό των τραπεζοκαθισμάτων, για εξυπηρέτηση τοπικών συμφερόντων από αυτά που τόσο συνηθισμένα είναι στον βούρκο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η απάντηση που έλαβε ήταν η πρέπουσα και ιδιαίτερα ταπεινωτική. Δεν του πέρασε, τα ΜΑΤ δεν πέτυχαν τον στόχο τους, η βάση επέβαλε την επιλογή της».

«Ντου» στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησαν το μεσημέρι μέλη του «Ρουβίκωνα», στον απόηχο των όσων διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έφτασαν μέχρι το γραφείο του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, ενώ πέταξαν τρικάκια.

Σε ανάρτηση που έκαναν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν πως «στην Αγία Παρασκευή πάλι, στο ίδιο κλίμα, οι δυνάμεις καταστολής σάρωσαν τον κόσμο που απλά βγήκε να αναπνεύσει. Και εκεί ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς αφού πέρασε από το στάδιο των ανόητων απειλών κατά των κατοίκων, αφού ανακάλυψε ‘εισαγόμενους ταραξίες’ σήκωσε την παντιέρα της καταστολής και της μαύρης φοβικής προπαγάνδας».

Σύμφωνα με τον «Ρουβίκωνα», «πίσω βέβαια από την ‘αγανάκτησή’ του κρύβονται τα σχέδια για ανάπλαση της πλατείας, για πολλαπλασιασμό των τραπεζοκαθισμάτων, για εξυπηρέτηση τοπικών συμφερόντων από αυτά που τόσο συνηθισμένα είναι στον βούρκο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η απάντηση που έλαβε ήταν η πρέπουσα και ιδιαίτερα ταπεινωτική. Δεν του πέρασε, τα ΜΑΤ δεν πέτυχαν τον στόχο τους, η βάση επέβαλε την επιλογή της».