Ο Αλέξης, η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και ο... Αγ.Βαλεντίνος

456

Πόσο τυχαίο είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τη 14η Φεβρουαρίου (την ημέρα των ερωτευμένων και του Αγίου Βαλεντίνου) να διοργανώσει στην Αθήνα μεγάλη κεντρική πολιτική εκδήλωση, δίνοντας έτσι το έναυσμα της αντιπολιτευτικής αντεπίθεσης εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος;

Καθόλου τυχαίο, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συντάχθηκε πλήρως με την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματός του για την εκδήλωση αυτή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αμέσως μετά την κεντρική αυτή εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 6-8 Μαρτίου το Συνέδριο τη Νεολαίας του κόμματος, αλλά και ένα… διεθνές συνέδριο (3-4 Απριλίου) για την αποτίμηση της κυβερνητικής θητείας.

Αμέσως μετά (5-6 Απριλίου) πάμε για «δημοψήφισμα». Αλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εμπειρία από δημοψηφίσματα, πλην όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι το περιεχόμενο του (εσωτερικού αυτή τη φορά) δημοψηφίσματος.

Δηλαδή, με δυο λόγια, αποφασίστηκε να γίνει «δημοψήφισμα», αλλά ουδείς ακόμα γνωρίζει για ποιο θέμα. Θα αποφασιστεί, όπως ανακοινώθηκε, στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ