Ο αμετανόητος Τσίπρας, με θράσος χιλίων πιθήκων, υπόσχεται «λαγούς με πετραχήλια» εν μέσω Πανδημίας

398

Τον εμπαιγμό των πολιτών για μία ακόμη φορά επέλεξε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας εν μέσω πανδημίας ένα νέο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Μετά από ενάμιση μήνα που ήταν βυθισμένη στο λήθαργο της πολιτικής της ανυπαρξίας, με μόνη έννοια να αποδομήσει ότι καλό συμβαίνει σ αυτή τη χώρα για να αντιμετωπιστεί η πανδημία, η Αξιωματική Αντιπολίτευση εμφανίστηκε ξαφνικά και χρησιμοποιώντας μαθηματικά τύπου Χάρρυ Πότερ επιχειρεί να κοροϊδέψει για μία ακόμη φορά τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται ξανά αμετανόητος και προσπαθεί με αγωνία και ένα γονατογράφημα να πει στην κοινή γνώμη «είμαι κι εγώ εδώ». Όμως όπως ξεκάθαρα φάνηκε από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, οι πολίτες του έχουν γυρίσει την πλάτη και δεν παίρνουν στα σοβαρά την «εναλλακτική» πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που αν την δει κανείς διεξοδικά μυρίζει ναφθαλίνη με αρκετή δόση έντονου λαϊκισμού.

Εξάλλου, κανείς δεν ξεχνά ότι ήταν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την ηγετική ομάδα που έριξε το πρώτο εξάμηνο του 2015 τη χώρα στα βράχια, οδήγησε έναν ολόκληρο λαό σε ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και σε capital controls και χρέωσε τις επόμενες γενιές με 100 δισεκατομμύρια ευρώ.

Και τώρα παριστάνει τον Μεσσία που θα καταφέρει πάλι έτσι απλά να κοροϊδέψει τους πολίτες με τα μεγαλεπήβολα χωρίς αντίκρισμα σχέδια του. Μάταια όμως γιατί οι πολίτες τον έχουν πάρει χαμπάρι και απλά παρακολουθούν την ιστορία να επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.