Ο Δελατόλας «έκαψε» την Όλγα Τρέμη

1533

Δεν χρειάζεται να είσαι και ο κορυφαίος "ειδικός" περί των τηλεοπτικών για να αντιληφθείς τις πταίει και η πρώτη φιλόδοξη τηλεοπτική παραγωγή στην κρατική τηλεόραση, επί Νέας Δημοκρατίας, η εκπομπή "Δέκα", να πάει... άπατη.

Είναι βέβαιο πως η παρουσία της πολύ έμπειρης και ικανής Όλγας Τρέμη (η οποία ΑΞΙΖΕΙ να έχει εκπομπή στην Κρατική Τηλεόραση μετά τις χιλιάδες εργατοώρες και τα ένσημα που έχει κολλήσει στην ιδιωτική αγορά) και του εύστοχου σχολιαστή Ηλία Κανέλλη δεν αρκούν για να ισορροπήσουν τον πολιτικό και τηλεοπτικό αρνητισμό που εκπέμπει ο Δελλατόλας.

Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τηλεθεατές τον αντιμετωπίζουν με δικαιολογημένη οργή, αφού "πήδηξε" ως... αίλουρος αμέσως μετά τις εκλογές από την μια βάρκα της εξουσίας στην άλλη, ενώ οι Νεοδημοκράτες τηλεθεατές είναι στα όρια να... σπάσουν τις τηλεοράσεις τους αντικρίζοντας τον κάθε βράδυ στις δέκα στην ΕΡΤ, να αναλύει την πολιτική επικαιρότητα.

Θεωρούμε επιβεβλημένο η διοίκηση της ΕΡΤ και προσωπικά ο Κωνσταντίνος Ζούλας, να αναλάβει πρωτοβουλία και να "απαλλάξει" άμεσα από τα καθήκοντα του τον Δελλατόλα, αφού την "ζημιά" από την πολύ κακή εικόνα της εκπομπής συνολικά πιστώνεται αυτός ως επικεφαλής του "μαγαζιού" της Αγίας Παρασκευής.

Είναι βέβαιο τέλος πως και η ίδια η Όλγα Τρέμη οφείλει να λάβει "μέτρα αυτο-προστασίας, αφού η παρουσία του τοξικού Δελλατόλα δίπλα της "καίει" τελικά την ίδια.