Ο Eθνικός Προμηθευτής σε ρόλο επαγγελματία Προβοκάτορα

58

Στην ιστορική του διαδρομή ο Εθνικός Προμηθευτής Σωκράτης Κόκκαλης μεγαλούργησε επιχειρηματικά πουλώντας εκδουλεύσεις σε συστήματα και υποσυστήματα εξουσίας με αντάλλαγμα προμήθειες του Δημοσίου.

Ουδείς αμφισβήτησε την ικανότητά του να παραμυθιάζει τους πάντες πουλώντας εκδουλεύσεις και μοιράζοντας συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης που αποδεικνύονταν αέρας κοπανιστός.

Το ίδιο ακριβώς κάνει και με στο σημερινό σύστημα εξουσίας το οποίο παίζει στα δάχτυλα γιατί φρόντισε να παραμυθιάσει έγκαιρα κάποιους ταλαίπωρους οι οποίοι από πολιτικό ατύχημα κατάφεραν να αναρριχηθούν σε θέσεις κλειδιά στο σύστημα εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς καθυστερήσεις ο Εθνικός Προμηθευτής άρχισε τα νταραβέρια με τον ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζοντας τροπολογίες για τη μεταφορά του χρυσοφόρου καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι και προνομιακές συμβάσεις στα εξοπλιστικά.

Με όχημα τον Capo των Δημοσίων Έργων στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας απ’ τον Κώστα Σημίτη, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του Άκτωρα, ο Κόκκαλης επιδιώκει να κυριαρχήσει και στα δημόσια έργα εφαρμόζοντας τις γνωστές μεθόδους του που κινούνται στις παρυφές της νομιμότητας.

Έφτασε στο σημείο να πουλάει εκδούλευση στο Μαξίμου τονίζοντας ότι θα πάρει τον Ολυμπιακό απ’ τον εχθρό του συστήματος Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με την ίδια ευκολία θα τους παραμύθιαζε και για τον Παναθηναϊκό αφού δεν ενδιαφέρεται για το χρώμα της ομάδας αλλά αποκλειστικά για το χρώμα του χρήματος.

Ο Εθνικός Προμηθευτής «κατασκεύασε» μια απίστευτη ανακοίνωση διαστρέφοντας την πραγματικότητα για το «Καραϊσκάκη» νομίζοντας ότι μπορεί μονίμως να κοροϊδεύει την κοινωνία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν τσέπωσε μόνο 15 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του «Καραϊσκάκη» αλλά 25 εκατομμύρια ευρώ.

Γιατί στο γήπεδο είχε βάλει 10 εκατομμύρια και άλλα δέκα σε εγγυήσεις, δηλαδή αέρα κοπανιστό. Όταν εγκατέλειψε τον Ολυμπιακό εισέπραξε 25 εκατομμύρια από το γήπεδο και 13 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό.

Κατάφερε επίσης να φορτώσει ένα προβληματικό ραδιόφωνο και ένα προβληματικό κανάλι με χρέη εκατομμυρίων στον Λαυρεντιάδη βάζοντας και από αυτή τη δουλειά στο παντελόνι άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ιδεολόγο υπεράνω χρημάτων που έρχεται τώρα με πρωτοφανές θράσος να αβαντάρει την καθεστωτική επίθεση της κυβέρνησης σε βάρος του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη.