Ο κακοδιάθετος Τσίπρας και το σχόλιο του Ανδρέα Λοβέρδου (εικόνες)

91

Πολλοί πρόσεξαν κατά την πρόσφατη ορκωμοσία της νέας βουλής ότι ο Αλέξης Τσίπρας, παρά τα βεβιασμένα χαμόγελα που μοίρασε αριστερά και δεξιά, βλέποντας τους συντρόφους του αλλά και τους νέους συναδέλφους που εξελέγησαν στη νέα βουλή, κάθισε συνοφρυωμένος στη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στις παρακάτω εικόνες, ο πρώην πρωθυπουργός χαιρετά τυπικά, αλλά με χαμόγελο, πολλά κυβερνητικά στελέχη της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν έκρυβαν τη χαρά τους στην ορκωμοσία της βουλής.

Όταν τελείωσαν και χειραψίες και τα μέλη του Σώματος πήραν τις θέσεις τους, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Αλέξη Τσίπρα απόμακρο, με εμφανή δυσφορία και «σκοτεινό» ύφος, να κάθεται δίπλα στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει την κακή του διάθεση.

Αυτή τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να έχει αφαιρεθεί από κακές σκέψεις σχολίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος κάθισε δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου.

Mια από αυτές τις φωτογραφίες εντόπισε και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος την σχολίασε με νόημα: