Ο Καμμένος διαρρέει πως «δεν εκλιπαρεί» να συναντηθεί με τον Τσίπρα - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

225
Ο Καμμένος διαρρέει πως «δεν εκλιπαρεί» να συναντηθεί με τον Τσίπρα

Ένα βήμα πριν από το οριστικό διαζύγιο επιχειρεί να εμφανίσει η πλευρά Καμμένου τις σχέσεις της με τον Τσίπρα και το Μαξίμου.

Με μία επιθετική διαρροή συνεργατών του υπουργού Αμύνης, (ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό) επιχειρείται να διαψευστεί το αίτημα από την πλευρά του Καμμενου να συναντηθεί με τον Τσίπρα.

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που πηγές του Μαξίμου εμφανίζουν ως «δεδομένους» τουλάχιστον τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ, σε ό,τι έχει να κάνει με τη Συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό.

Συγκεκριμένα, συνεργάτες του προέδρου των ΑΝΕΛ αναφέρουν: “ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Από προχθές ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εμφανή ανησυχία γιατί οι πρωτοβουλίες Καμμένου επανακαθορίζουν τους χρόνους και οδηγούν σε αναζήτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ για συζήτηση από κοντά”.

“Ενδεχόμενο (σ.σ. δηλαδή συζήτησης από κοντά) έχει αρνηθεί τις προηγούμενες μέρες”, προσθέτουν οι συνεργάτες του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ «τα τελευταία 24ωρα δεν έχουν επικοινωνήσει οι κ.κ. Τσίπρας-Καμμένος. Κάποια στιγμή προφανώς θα συναντηθούν αλλά δεν είναι κλεισμένο κάτι. Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα για την κύρωση της συμφωνίας είναι στη διακριτική ευχέρεια του πρωθυπουργού να αποφασίσει».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης των ΑΝΕΛ, οι ίδιες πηγές αναφέρουν: «Όλα είναι ανοιχτά. Έχει τις διαδικασίες του την Τετάρτη θα περιμένουμε να πάρει τις αποφάσεις του».

Σύμφωνα με πηγές των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος επιστρέφει αύριο, Τρίτη, το μεσημέρι, από το εξωτερικό.

Ακόμα, συνεργάτες του Καμμένου αναφέρουν ότι η πρόθεση που έχει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι να πάει στη συνάντηση με τον Τσίπρα και όχι να το αρνηθεί.

Επίσης, διαψεύδουν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Πάνος Καμμένος «εκλιπαρεί» να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί αλλά ας μην υποτιμούν τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος έχει δείξει τις προθέσεις του όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια», είπαν οι ίδιες πηγές.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει κλειστεί κάποιο συγκεκριμένο ραντεβού όπως έλεγαν στελέχη τόσο των ΑΝΕΛ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.