Ο Καραμανλής στις Αφίδνες - Επίσκεψη του υπουργού Υποδομών στο Κέντρο Επιχειρήσεων 

329
«Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Νέας Οδού στις Αφίδνες, μαζί με τον ΓΓ Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, έχουμε συνεχή συνεργασία με τους υπεύθυνους της Νέας Οδού, τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας, κο Βρούβα και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, κο Λάσκο, για την ταχύτερη δυνατή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας. Η κατάσταση είναι ακόμα πολύ δύσκολη αλλά αυτή τη στιγμή ο δρόμος είναι ανοιχτός και στα δυο ρεύματα. Συνεννοήθηκα με τη Νέα Οδό η διέλευση από τα διόδια να είναι ελεύθερη μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Ζητάμε την κατανόηση των οδηγών και οπωσδήποτε να μην ξεκινούν καν χωρίς να έχουν τοποθετήσει αλυσίδες στα οχήματά τους, γιατί έτσι επιβαρύνουν την κατάσταση και θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους. Η ασφάλεια πάνω απ’όλα», δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής.

Στις Αφίδνες έφτασε πριν από λίγο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την χιονόπτωση.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, από το ύψος των διοδίων Αφιδνών, και στα δύο ρεύματα, λόγω της κακοκαιρίας.

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής που συνοδεύεται από τον γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καράγιαννη, είναι στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Νέας Οδού που έχει την ευθύνη του οδικού δικτύου Αθηνών - Λαμίας και συντονίζει τις υπηρεσίες του υπουργείου.

Εντολή Καραμανλή για ανοιχτά διόδια

«Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Νέας Οδού στις Αφίδνες, μαζί με τον ΓΓ Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, έχουμε συνεχή συνεργασία με τους υπεύθυνους της Νέας Οδού, τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας, κο Βρούβα και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, κο Λάσκο, για την ταχύτερη δυνατή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας.

Η κατάσταση είναι ακόμα πολύ δύσκολη αλλά αυτή τη στιγμή ο δρόμος είναι ανοιχτός και στα δυο ρεύματα. Συνεννοήθηκα με τη Νέα Οδό η διέλευση από τα διόδια να είναι ελεύθερη μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Ζητάμε την κατανόηση των οδηγών και οπωσδήποτε να μην ξεκινούν καν χωρίς να έχουν τοποθετήσει αλυσίδες στα οχήματά τους, γιατί έτσι επιβαρύνουν την κατάσταση και θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους. Η ασφάλεια πάνω απ’όλα», δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής.