Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε που θα είναι υποψήφιος

163
Περιοδεία Μητσοτάκη στη Λευκάδα

Την ιδιαίτερη σημασία που δίνει στην Δυτική Αττική επιβεβαίωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες αμέσως μετά από την ομιλία του στη Βουλή και αναφερόμενος στην κατάτμηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στη Δυτική Αττική.

"Θέλω να μετρηθώ στη Δυτική Αττική. Θέλω να εφαρμόσω συγκεκριμένο μίγμα πολιτικής για τη συγκεκριμένη περιοχή και να αρθρώσω εκεί διαφορετικό πολιτικό λόγο”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Το ότι μιλάτε σε α' ενικό σημαίνει ότι θα επιλέξετε τον δυτικό τομέα της Β' Αθηνών ως μία από τις τρεις περιφέρειες που έχετε δικαίωμα να πολιτευθείτε;”, ρώτησαν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαμογελά με νόημα.

Σε άλλη ερώτηση για το αν υπήρξε γκρίνια από τους βουλευτές της Β' Αθηνών και της περιφέρειας Αττικής ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο καθώς και οι βουλευτές συνειδητοποιούν πως κι αν δεν ίσχυε τώρα , η κατάτμηση θα ίσχυε από τις επόμενες εκλογές: "Η κατάτμηση είναι σωστή και έγινε πράξη. Δεν υπήρχε περίπτωση να επανασυγκολλήσω εγώ τη Β’ Αθηνών ως Πρωθυπουργός. Να τη σπάσω σε περισσότερα κομμάτια μπορεί" είπε χαρακτηριστικά.

Για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη μη αποδοχή της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ψήφο των αποδήμων λέγοντας ότι η Βουλή έχασε σήμερα μια ιστορική ευκαιρία.