Ο Λαλιώτης διαψεύδει τον Δελλατόλα

517

Δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» του Αντώνη Δελατόλλα διαψεύδει με επιστολή του ο Κώστας Λαλιώτης προς τον διευθυντή της εφημερίδας, Παναγή Κουτουφά, ο οποίος μάλιστα υπήρξε για χρόνια στενός του συνεργάτης.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται ότι ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στον... ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

Αγαπητέ  Αντώνη,

Η Εφημερίδα σας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» (23/1/2020) στο καθιερωμένο ειδησεογραφικό Δισέλιδο με τίτλο «ΤΡΥΠΩΝΩ», έχει μία αναφορά στο όνομά μου.

  • Στη σχετική «είδηση» με τίτλο «Οι φήμες λένε ότι…» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Στον πάλαι ποτέ πανίσχυρο υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη έχει κάνει πρόταση ο Αλέξης Τσίπρας να παραβρεθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Μια συμβολική κίνηση, που έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης.»

  • Η διάψευσή μου είναι αυτονόητη και αναμενόμενη γιατί η «είδηση» της εφημερίδας σας δεν έχει καμμία σχέση με την αλήθεια, γιατί οι δεσμοί μου με το ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονικοί, άρρηκτοι και αδιαμφισβήτητοι και γιατί η ταύτισή μου με το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις μου και τις πολιτικές διαφωνίες μου, είναι σαφής και δεδομένη.
  • Ο Συντάκτης της έγκυρης και της έγκριτης εφημερίδα σας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες του, γιατί εκτός από το «τυράκι» μιας φήμης υπάρχει και η «φάκα» της αλήθειας….
  • Σας συνιστώ με φιλικά αισθήματα και με χιούμορ:

…. Ψυχραιμία παιδιά….,

….. προσοχή στις «ποντικο-παγίδες»….

….. και κυρίως μη «μασάτε» τα «φημισμένα τυράκια»…...

Φιλικά

Κώστας Λαλιώτης

Υ/Γ. Είμαι βέβαιος ότι αυτή την απάντησή μου, στο όνομα της αλήθειας και της δεοντολογίας, θα την αναρτήσετε σήμερα στην Ιστοσελίδα σας και θα τη δημοσιεύσετε στο φύλλο της επόμενης εβδομάδας.