Ο λόγος που ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ Μπάρον είναι γνωστός ως το αγέλαστο αγόρι

20

Ο Μπάρον μεγάλωσε στην 5η λεωφόρο, στον 58ο όροφο του πύργου Τραμπ στον οποίο γυρίστηκε η ταινία The Dark Knight Rises το 2011.

Ο Μπάρον έχει στη διάθεσή του τον δικό του όροφο στον πύργο Τραμπ, με συλλογή από ελικόπτερα, μίνι Μερσεντές αλλά και το ελεύθερο να παίζει γκολφ σε όλο το living room. «Aφήνουμε τον Μπάρον να παίζει με τη φαντασία του», έχει δηλώσει η μαμά Μελάνια στο περιοδικό Parenting.

«Μπορεί να κάνει απολύτως ό,τι θέλει, να λερώσει το σαλόνι, να γράφει στους τοίχους. Αν λέτε όχι, συνέχεια όχι σε ένα παιδί, πώς θα γίνει δημιουργικό;»

Όπως είναι φυσικό η Μελάνια έχει μεγάλη αδυναμία στο μοναχοπαίδι της και κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί του βάζει κρέμα με χαβιάρι μετά το μπάνιο του.

Ο Τύπος γενικά τον έχει χαρακτηρίσει ώς το αγέλαστο αγόρι. Η πρώτη (και ισως η μόνη) φορά, ήταν όταν ο μικρός Μπάρον χασμουρήθηκε στην ορκωμοσία του μπαμπά του, διασκεδάζοντας αφόρητα το διαδίκτυο.

Ωστόσο, ότι κι αν πιστεύουμε για το μοσχαναθρεμμένο Μπάρον, η αλήθεια είναι ότι η ζωή του δε μπορεί να είναι απόλυτα κανονική.

Πρόσφατα ο ηθοποιός Πίτερ Φόντα, αδερφός της Τζέιν Φόντα και γιος του θρύλου του Χόλιγουντ, Χένρι Φόντα, με αφορμή των παιδιών των παράνομων μεταναστών από τους γονείς τους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, έκανε για τον μικρό Μπάρον ένα πολύ επιθετικό tweet: Στην επίμαχη ανάρτησή του ο Πίτερ Φόντα έγραφε:

«Πρέπει να αρπάξουμε τον Μπάρον Τραμπ από την αγκαλιά της μάνας του και να τον βάλουμε σε ένα κελί με παιδόφιλους. Τότε θα δούμε αν η μητέρα του θα υψώσει το παράστημά της στον τεράστιο μαλ@κα που πήγε και παντρεύτηκε».