Ο Μιχάλης και το… βιτριόλι

470
Ο Μιχάλης και το… βιτριόλι

Πολλά λέγονται και γράφονται αυτές τις ημέρες για την παρανοϊκή, όπως αποδεικνύεται – αποτέλεσμα ψευδών εντυπώσεων και παρεπόμενων αντιζηλιών κατά τα φαινόμενα -, επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα εναντίον μιας νέας και όμορφης γυναίκας από μια επίσης όμορφη κοντοχωριανή της.

Εκείνο που είναι άγνωστο και μη καταγεγραμμένο είναι το γεγονός ότι στις έρευνες για την αποκάλυψη της δράστιδος συμμετείχε προσωπικά, με ένταση και καθημερινό άγχος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως μας μεταφέρουν έγκυρες και αξιόπιστες πηγές του «Βηματοδότη», ο υπουργός δεν έδειξε απλά το ενδιαφέρον του για την εξιχνίαση του ερχόμενου από το βαθύ παρελθόν εγκλήματος, αλλά σχεδόν προΐστατο των ερευνών.

Υπεδείκνυε πρακτικές και μεθόδους ιχνηλάτησης των διαδρομών της δράστιδος από το Παγκράτι μέχρι το σημείο της επίθεσης, όπως και τεχνικές αποκάλυψης των τηλεφωνικών συνδιαλέξεών της αλλά και συμμετοχής και συνάντησής της με το θύμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Όταν μετά την αποκάλυψη ρωτήθηκε προς τι η τόσο έντονη ενασχόλησή του, απάντησε απλά ότι παρακινήθηκε από το εντυπωσιακά έντονο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και την ανατριχίλα που προκάλεσε ιδιαιτέρως στις γυναίκες.