Ο Ν.Νικολόπουλος αποκάλυψε στο Kontra πως ο Καμμένος επιχείρησε να τον εκβιάσει (Video)

61
Νικολόπουλος: Ακολούθησα την συνείδηση μου

"Για την υπόληψη ποτέ δεν ακολουθώ υπόγειες διαδρομές, όταν διαπίστωσα ότι ξεπεράστηκαν τα εσκαμμένα, ως πολίτης και βουλευτής ακολούθησα το θεσμικό δρόμο και πήγα στην ΓΑΔΑ”, τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra.

“Είναι γελοίο να λένε ότι διαλύεται εξαιτίας μου η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, μετά από τόσα χρόνια που με διέγραψαν. Δεν αποστάτησα. Με διέγραψαν”, ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

"Σήμερα ένιωσα ότι ξεπερνούσαν οι προσπάθειες τα εσκαμμένα και με γραπτό SMS, εγώ θέλω να γίνονται όλα στο φως και γι αυτό πήγα στην ΓΑΔΑ”, συμπλήρωσε ο Νίκος Νικολόπουλος.

"Έχω καταθέσει πλήθος ερωτήσεων στη Βουλή για κρατικές διαφημίσεις. Προσπαθούν να με πιέσουν να αλλάξω την απόφαση που εδώ και πολύ καιρό έχω πει ότι δεν επιστρέφω στους ΑΝΕΛ”, πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

"Δεν φταίω εγώ για την διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Εγώ δεν αποστάτησα. Εγώ δεν ζήτησα θέσεις. Εμένα με διέγραψαν. Θα ήθελα να υφίσταται η Κοινοβουλευτική Ομάδα που ψήφισε ο λαός, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με εμένα”, είπε ακόμα ο Νίκος Νικολόπουλος.