Ο Νίκος Παππάς «στρατολογεί» τον Κωνσταντίνο Μίχαλο για νέο κόμμα

46

Με τους πικραμένους της Ν.Δ. φλερτάρει το τελευταίο διάστημα το σύστημα του Μαξίμου, σε μια προσπάθεια να διασπάσει το εκλογικό ακροατήριο της Φιλελεύθερης Παράταξης.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν πυκνώσει οι επαφές κυβερνητικών αξιωματούχων, με στελέχη του κεντροδεξιού χώρου, που κατά καιρούς δεν έχουν κρύψει τις φιλοδοξίες τους, ακόμη και να ηγηθούν πολιτικού φορέα.

Μια απ’ αυτές τις συναντήσεις έλαβε χώρα το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην Αίγλη Ζαππείου, με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά να τα λέει για πολύ ώρα με τον πρόεδρο του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο αναφέρουν ότι ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, έχει αναλάβει συγκεκριμένο παρασκηνιακό ρόλο, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός νέου φορέα, ικανού να ανακόψει την αυτοδύναμη τροχιά της Ν.Δ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του parapolitika.gr, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο κ. Μίχαλος, θα είναι το πρόσωπο, κάτω από το οποίο θα στρατευθούν οι Κατερίνα Παπακώστα, Ευάγγελος Αντώναρος και Νίκος Καραχάλιος, οι οποίοι έχουν πυκνώσει τις δημόσιες διαφοροποιήσεις τους, από την ηγεσία της Ν.Δ. Η περίπτωση Μίχαλου, φαίνεται να ενθαρρύνεται και από επιχειρηματία, που εσχάτως έχει αναπτύξει στενή σχέση προσωπικά με τον πρωθυπουργό.

Σε παρασκηνιακό επίπεδο έχουν γίνει αλλεπάλληλες επαφές με την συμμετοχή και κυβερνητικών αξιωματούχων. Ρόλο στις επαφές έχει εκτός των άλλων και ο στενός φίλος και συνεργάτης του Νίκου Παππά, πρώην σερβιτόρος Μανώλης Πετσίτης, ο οποίος διατηρεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με πολλά από τα πρόσωπα που φιλοδοξούν να συμμετέχουν στο υπό ίδρυση κόμμα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν περισσότερο από σίγουρο ότι θα προχωρήσει το κόμμα των Μίχαλου, Παπακώστα, Αντώναρο και Καραχάλιου, αφού πέραν των φιλοδοξιών που έχουν οι τέσσερις, φαίνεται ότι έχουν λάβει και ισχυρή διαβεβαίωση από επιχειρηματία που συνδέεται φιλικά με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR

Στο θέμα του Μίχαλου και για τα υπόλοιπα τελειωμένα ρετάλια της Δεξιάς, τα οποία επιστρατεύονται από τα συστήματα του ΣΥΡΙΖΑ μπας και κόψουν την αυτοδυναμία του Μητσοτάκη είχε αναφερθεί ο Lykavitos σε περασμένο του άρθρο.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα.

Τελευταία ζαριά του Τελειωμένου Τσίπρα, τα απαξιωμένα ρετάλια της Δεξιάς

Το τελευταίο βρόμικο κόλπο του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που καταρρέει, είναι η προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ρήγμα στα Δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Ο σχεδιασμός γνωστός τοις πάσι, «στήνουμε ένα κόμμα μπας και κόψουμε την Αυτοδυναμία του Μητσοτάκη», κάτι που έχει αντιληφθεί και ο τελευταίος μη μυημένος ψηφοφόρος της Κεντροδεξιάς.

H αποτυχία όμως είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ αφού ο συνωστισμός τόσων ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ της κρατικοδίαιτης παρωχημένης Δεξιάς του χθες, εκπέμπει τόνους ναφθαλίνης σε μια κοινωνία που αναζητά το ΝΕΟ, την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ αλλά και ΡΗΞΕΙΣ με το χρεοκοπημένο παρελθόν.

Θαυμάστε… dream team, «γαλάζιων» σωτήρων που θα… επαναφέρουν την χώρα στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ: Καρατζαφέρης, Ψωμιάδης, Μπαλτάκος, Αντώναρος, Παπακώστα, Καραχάλιος, κ.λ.π., κ.λ.π.

Ήδη όπως διαβάσαμε και στον «Φιλελεύθερο» νοικιάστηκαν μέχρι και γραφεία στην οδό Μεσογείων όπου θα στεγαστεί η «Φόρτσα Ελλάδα».

Αυτός ο τίτλος, λέγεται, ότι προκρίνεται για το Δεξιό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρέπει να υπάρχουν και λεφτά (πολλά πιθανώς) αφού, όπως ακούγεται, δύο τρεις πολύ γνωστοί Νταβατζήδες με «εντολή Μαξίμου» βάλανε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να στηρίξουν το σχέδιο. Τζάμπα «σαρώνουν» άραγε όλες τις δουλειές;

Καλά δεν μιλάμε για την στήριξη και την προπαγάνδα από την πλευρά των ΜΜΕ του Καθεστώτος.
Δεν υπάρχει βραδιά που να μην… απολαμβάνουμε κάποιων εκ των «γαλάζιων» Εφιαλτών, στην ΕΡΤ και στην εκπομπή του Κοτρώτσου, να μην διαβάζουμε «παρέμβαση» τους στην Δημοκρατία ή την ΕΣΤΙΑ του Φιλιππάκη, να μην χάνουμε ούτε ένα tweet τους στο docoumento του Βαξεβάνη. Α ξεχάσαμε και το «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και την»Αυγή» αφού σχεδόν καθημερινά προβάλουν ως βασικό τους θέμα την δραστηριότητα των παραπάνω γενιτσάρων.

Ο γνωστός γλείφτης του Τσίπρα Μίχαλος επικεφαλής;

Παράλληλα αυτή η… ισχυρή «γαλάζια» ομάδα της Κρατικοδίαιτης Δεξιάς φαίνεται να έχει καταλήξει και στον επικεφαλής της Κίνησης τους.

Ο οποίος δεν είναι άλλος από τον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ Πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κώστα Μίχαλο, ο οποίος στην μόνη επίδοση που παίρνει «ΑΡΙΣΤΑ 10» είναι στο αέναο γλείψιμο του Καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και προσωπικά του Τσίπρα.
Με τον οποίο πιθανώς και να τον συνδέει και το οικογενειακό «παρελθόν» κατά την διάρκεια της επταετίας.

Ο Μίχαλος στον τελευταίο ανασχηματισμό, αν και το πάλεψε, αν και έβαλε λυτούς και δεμένους, δεν τα κατάφερε να γίνει Υπουργός του Τσίπρα και του Καμμένου.

Τώρα δηλώνει έτοιμος να «χρισθεί» επικεφαλής του νέου εγχειρήματος, αφού είναι το λιγότερο απαξιώμενο πολιτικό πτώμα από τα υπόλοιπα.
Αλλά χωρίς καμιά τύχη, και χωρίς κανένα ειδικό πολιτικό βάρος. 

Η αποτυχία όλων των παραπάνω είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ.

Αφού η ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όποτε και εάν γίνουν εκλογές έχει ΔΕΔΟΜΕΝΗ την Αυτοδυναμία.

Ο ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας όμως, οφείλει να γνωρίζει, αλλά και να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ πολιτικά όπως αξίζει όλα αυτά τα Τελειωμένα ΡΕΤΑΛΙΑ της Δεξιάς.

Οι οποίοι λειτουργούν συνειδητά και οργανωμένα ως κανονικές Ορντινάτσες και Υπηρετικό Προσωπικό του Τσίπρα που Καταρρέει.