Ο Πολάκης... γράφει πλέον κανονικά τον Τσίπρα

175
Ο Πολάκης «έφτυσε» τον Τσίπρα-Πήγε μόνος του στο Πολυτεχνείο

Το γεγονός ότι ο Πολάκς εμφανίστηκε στο Πολυτεχνείο την στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας και τα 50 στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν στο Πάρκο Ελευθερίας –(στο ΕΑΤ-ΕΣΑ) εκνεύρισε ιδιαίτερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και αυτό γιατί προφανώς στην Κουμουνδούρου δεν θα είχαν κανένα θέμα αν ο Παύλος Πολάκης επέλεγε να πάει νωρίς το πρωί ή το μεσημέρι στο Πολυτεχνείο. Το γεγονός ωστόσο ότι επέλεξε να πάει την ίδια ώρα που γινόταν η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι ο βουλευτής Χανίων έχει αποφασίσει να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα παρά τις οποίες συνέπειες υπάρχουν για το κόμμα του.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτό που ενόχλησε τον Παύλο Πολάκη ήταν το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ανάμεσα στα 50 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν στο ΕΑΤ-ΕΣΑ και γι αυτό θέλησε να δείξει την ενόχληση του.

Άλλοι πάλι λένε ότι ήθελε να δείξει ότι γι αυτόν ήταν λάθος και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο Πάρκο Ελευθερίας αντί για το Πολυτεχνείο .

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι αυτό ήταν το τρίτο ατόπημα του πρώην υπουργού μέσα σε δέκα μέρες , μετά δηλαδή την δημοσίευση της φωτογραφίας που έτρωγε και έπινε με τους φίλους του γύρω από ένα τραπέζι , και μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο Σωτηρία χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν ενώ την επομένη πήγαν για αυτοψία η Όλγα Γεροβασίλη και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Οι πληροφορίες, όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr,  λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει με κάθε τρόπο «να κόψει τον βήχα» του πρώην υπουργού του. Γι αυτό άλλωστε στον ανασχηματισμό των τομεαρχών τον έβαλε αναπληρωτή στο Εσωτερικών κάτω από τον Κώστα Ζαχαριάδη και μετά την φωτογραφία τον πέρασε πειθαρχικό.