O ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στο προσφιλές… σπορ του διχασμού

367
O ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στο προσφιλές… σπορ του διχασμού

Ήταν αναμενόμενο. Μετά από εξάμηνη- περίπου- χειμερία νάρκη, τα διάφορα παράσιτα, τα οποία ενδημούν στην αυλή του ΣΥΡΙΖΑ ξεχύθηκαν στα ''καφενεία'' του διαδικτύου για να πάρουν μέρος στο προσφιλές τους σπορ.

Tου Γιάννη Μιχαήλ

Την διάδοση στην δημόσια αγορά, κάθε αθλιότητας που σκαρφίζεται το αρρωστημένο τους τσερβέλο. Και όλα αυτά γίνονται μεν την ανοχή του Ποντίου Πιλάτου Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κρυπτόμενος στο γραφείο του, χαμογελά με σαρδόνειο ύφος, ενώ νίπτει τας χείρας του, ωσάν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Διάφορα συμπλεγματικά υποκείμενα, μικρόψυχοι και έμφορτοι με μίσος και χολή, έρχονται να μας θυμίσουν την θλιβερή εποχή του 2010, όταν με την καθοδήγηση του Αλέξη, ξεσάλωναν σε δρόμους και πλατείες, καθυβρίζοντας σκαιότατα τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ενώ παράλληλα διακινούσαν άπειρες θεωρίες συνομωσίας, γαρνιρισμένες από ιο- βόλες δόσεις από ψέμματα.

Όλη αυτή η συνωμοταξία των αθλίων, επέλεξε να ξαναεμφανιστεί, ακριβώς την ώρα που η Ελλάδα, βγαίνει από το σκοτεινό τούνελ, έχοντας εν τω μεταξύ αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από όλες τις χώρες του κόσμου για την επιτυχή και άκρως αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την παραδοχή δε αυτή, συμμερίζεται και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, μια πραγματικότητα που τρελαίνει τα εγκεφαλικά κύτταρα των απανταχού αριστερόστροφων, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση και να αντιδρούν ακόμα και με αφελή- δήθεν- επιχειρήματα που μόνον τον καγχασμό προκαλούν.

Στην Ελλάδα, είναι βέβαιο, ότι στο εξής θα επικρατήσει η σωφροσύνη και θα αναγνωρίζεται πλέον ο ρόλος των ειδημόνων και των επιστημόνων. Η πανδημία, ανέτρεψε δεκάδες στερεότυπα, που επιδρούσαν αρνητικά στην πρόοδο της χώρας.

Σήμερα, η αριστεία παίρνει την ρεβάνς, από την τυραννία των ανίκανων, ενώ αναδύεται μια νέα κοινωνική δυναμική, που βασίζεται στην οργάνωση , βάζοντας στο περιθώριο την νοοτροπία του άρπα- κόλλα. Η Ελλάδα, μπορεί να κερδίσει, την αυτοπεποίθηση της, ρίχνοντας στον Καιάδα τον λαϊκισμό και την συνομωσιολογία, που μόνο δεινά προκάλεσαν. Παράλληλα, να διαδώσει το παγκόσμιο πολιτιστικό της αφήγημα, αφού έχει κατ' αποκλειστικότητα το νόου- χάου, εδώ και πέντε αιώνες.

Υ.Γ 1 Κάποιοι ενόχληθηκαν σφόδρα από το μουσικό χάππενιγκ της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με την συμμετοχή 4 μουσικών και εξέμεσαν την χολή τους. Καθόλου περίεργο. Ποιες ευαισθησίες μπορούν να έχουν άνθρωποι της ίδιας συνωμοταξίας με τον Καρανίκα ή τον Πολάκη, που ξεσάλωσαν στο καφέ- διαδίκτυο, βγάζοντας άναρθρες κραυγές. Η δική τους αισθητική όσον αφορά την μουσική παιδεία, έχει σχέση μόνο με ήχους που εκπέμπονται από βρυχηθμούς και γρυλίσματα.

Υ.Γ 2 Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, πιεζόμενος από ακραίους Ιεράρχες ζητά το άνοιγμα των εκκλησιών τώρα, ενώ παραλληλίζει την συναυλία της Πρωτοψάλτη με την απαγόρευση της περιφοράς των επιταφίων. Με όλο τον σεβασμό Δέσποτα, τι σχέση έχει η βόλτα 4 μουσικών και μάλιστα, εποχούμενων, με την περιφορά επιταφίων τους οποίους θα ακολουθούσαν χιλιάδες πιστοί σε όλη την χώρα; Δεν θα ήταν επικίνδυνη μια τόσο μεγάλη συνάθροιση ανθρώπων;
ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ