Ο ΣΥΡΙΖΑ και η επαναστατική γυμναστική

170
ΣΥΡΙΖΑ: Συνέδριο Καρνάβαλος

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη αποφασίσει να κάνουν σκληρή αντιπολίτευση. Τον ποιον βέβαια θα πείσουν με την συγκεκριμένη τακτική, αυτό χώρα μεγάλη συζήτηση αλλά μέχρι σήμερα τα αποτέλεσμα είναι πενιχρά. 

Πολλά προβεβλημένα στελέχη της Κουμουνδούρου συμπεριφέρονται λες και δεν κυβέρνησαν ποτέ. Εκείνο όμως που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι η τάση να περνάνε τους πολίτες για λωτοφάγους.

Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό παράδειγμα, όταν στα email των πολιτικών συντακτών έφθασε μια ανακοίνωση που καλούσε τον κόσμο σε γενικό ξεσηκωμό στην αυριανή συγκέντρωση κατά του ασφαλιστικού κλπ...

Μάλλον ξέχασαν τα επιτεύγματα του κυματοθραύστη του Ασφαλιστικού κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος την περίοδο που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε δέκα με τόνο στην ασφαλιστική απορρύθμιση.

Θα πρέπει να γνωρίζει ο στρατηγικός σχεδιασμός του κ. Τσίπρα ότι με τακτικές επαναστατικής γυμναστικής δεν πρόκειται να πάει μακριά. Πρέπει να αφήσουν πίσω τις λογικές του 4%, να ετοιμάσουν τον προγραμματικό τους λόγο, να ασκήσουν σοβαρή αντιπολίτευση, μήπως και με το πέρασμα του χρόνου τσιμπήσουν κάποιο ποσοστό προς τα πάνω...

Αν συνεχίσουν έτσι, τότε απλά κάνουν καλό δώρο στον κ. Μητσοτάκη. Τίποτε άλλο...