Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί τον Καμμένο γα να χτυπήσει τον Κοτζιά;

90

Σας μεταφέρουμε την εύλογη απορία μας, που έχει να κάνει με την... κυβερνητική πρεμούρα, να δοθεί η ευκαιρία στον Καμμένο στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου να χρησιμοποιήσει το βήμα της Βουλής για να "βυσσοδομήσει" κατά του Κοτζιά για ακόμη μια φορά.

Και η απορία μας συνίσταται στο εξής: Ως γνωστόν κατατίθενται δεκάδες επίκαιρες επερωτήσεις στην Βουλή κάθε βδομάδα κατά υπουργών, οι οποίες στην πλειοψηφία τους συζητούνται μετά από πολλούς μήνες - εάν τελικά... καταφέρουν και φθάσουν στην Βουλή.

Σε αντίθεση λοιπόν με τα παραπάνω η Κυβέρνηση, με ταχύτητα... αστραπής, προσέφερε στον "πεθαμένο" Καμμένο την ευκαιρία να στήσει (ακόμη ένα) κακόγουστο σώου στην Βουλή,αλλά και να επιτεθεί με απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά του Κοτζιά.

Λέτε άραγε αυτό να έχει σχέση με την φημολογία που φέρει τον Κοτζιά και το ΠΡΑΤΤΩ (που είναι εντόνως δυσαρεστημένοι με τον Τσίπρα) να συζητούν με το ΚΙΝΑΛ;

Και ποιος να είναι άραγε εκείνος ο κυβερνητικός αξιωματούχος που άναψε το "πράσινο" φως για να συζητηθεί άμεσα η επερώτηση του Καμμένου;

Και τέλος ο Νίκος Κοτζιάς, πως σκέφτεται να αντιδράσει σε αυτό το οφθαλμοφανέστατο "στήσιμο";