Ο Χρηστίδης διέσυρε τον ανεπάγγελτο Παπαδημούλη (εικόνες)

1104
Ο Χρηστίδης διέσυρε τον ανεπάγγελτο Παπαδημούλη

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Παύλο Χρηστίδη και τον Δημήτρη Παπαδημούλη, με αφορμή μία ανάρτηση στο twitter του δεύτερου, σχετικά με τη στάση του ΚΙΝΑΛ στη ψηφοφορία για την πρόταση συνταγματικής απαγόρευσης διακρίσεων για λόγους φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής διέσυρε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης καταφέρθηκε εναντίον του ΚΙΝΑΛ γράφοντας ότι πρόκειται για «Πράξη οπισθοδρόμησης, που εκθέτει και διεθνώς τους αυτοαποκαλούμενους ''φιλελεύθερους'' κ ''σοσιαλιστές''».

«Καταψηφίστηκε από 170 βουλευτές (ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-Βελόπουλου) η πρόταση συνταγματικής απαγόρευσης διακρίσεων, για λόγους φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού. Πράξη οπισθοδρόμησης, που εκθέτει και διεθνώς τους αυτοαποκαλούμενους ''φιλελεύθερους'' κ ''σοσιαλιστές''», έγραψε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, προκαλώντας την άμεση και οργισμένη αντίδραση του Παύλου Χρηστίδη.

«Σύριζα. Ο συνοδοιπόρος του Καμμένου και της Κουντουρά. Με οδηγό τα fake news. Ανακαλέστε όσο είναι νωρίς, όσα αφορούν το @kinimallagis», έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε γράφοντας ότι: «Από το ΚΙΝΑΛ διευκρινίζουν ότι οι βουλευτές του, διαφοροποιήθηκαν σε αυτό το σημείο από την ΝΔ κ υπερψήφισαν την πρόταση. Καλοδεχούμενη η διευκρίνιση. Μακάρι να «ξεκολλήσει» επιτέλους το ΚΙΝΑΛ, από την στάση ουραγού της ΝΔ κ την ακραία αντιΣΥΡΙΖΑ ρητορική. Αν και δεν το βλέπω...».

«Δεν διευκρινίζουμε κάτι κύριε @papadimoulis, λέμε την αλήθεια, είπατε ψέματα. Θα ζητήσετε συγγνώμη;», απάντησε ο Παύλος Χρηστίδης.