Οι αδιόρθωτοι της Κουμουνδούρου ονειρεύονται ακόμη μέρες της επαναστατικής γυμναστικής  

119
Οι αδιόρθωτοι της Κουμουνδούρου

Δεν χάνουν ούτε μέρα στην Κουμουνδούρου χωρίς να θυμίζουν στους πολίτες ποιό είναι πραγματικό τους πρόσωπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεσηκώθηκε για το νομοσχέδιο που βάζει επιτέλους στις απαράδεκτες εικόνες στο κέντρο της Αθήνας με τους κλειστούς δρόμους από μερικές δεκάδες διαδηλωτών, δύο και τρεις φορές τη μέρα.

Αυτοί που έκαναν πολιτικές καριέρες μέσα από έναν παράλογο ακτιβισμό έρχονται τώρα να σηκώσουν νέο μπαϊράκι γιατί η Κυβέρνηση τους χάλασε τη σούπα και δεν θα έχουν πλέον χώρους να κάνουν την επαναστατική τους γυμναστική για να κερδίσουν τριάντα δευτερόλεπτα προβολής στην τηλεόραση.

Παλιά τους τέχνη κόσκινο η επιλογή των κορυφαίων στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να διαστρεβλώνουν ότι θετικό γίνεται με στόχο να φανατίζουν αφού τρέφονται με πολιτικές πεζοδρομίου.

Κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο προχώρησαν με αποφασιστικότητα στην αλλαγή του καθεστώτος για τις συγκεντρώσεις βάζοντας το πλέον σε μία συνισταμένη σεβασμού και του δικαιώματος στη διαμαρτυρία αλλά και των δικαιωμάτων των πολλών να μπορούν να εργάζονται, να πηγαίνουν στις δουλειές τους, να κάνουν με ασφάλεια τη βόλτα τους.

Οι πολίτες τους έχουν πλέον μάθει αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι με τέτοια μυαλά και πρακτικές, η δημοσκοπική κατρακύλα και η περαιτέρω απαξίωση στην κοινή γνώμη είναι αναπόφευκτες.

Στο διά ταύτα, το δικαίωμα στη δημόσια συνάθροιση και τη διαμαρτυρία είναι αδιαμφισβήτητο και πρέπει από κάθε Κυβέρνηση να προστατεύεται, αλλά πρέπει, όμως, να προστατεύονται και τα δικαιώματα των πολλών απέναντι στην αυθαιρεσία των λίγων. Κι αυτό κάποια στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το χωνέψουν.