Οι αναρτήσεις της Μαρέβας και της Μελάνια για τη συνάντησή τους(Photos)

364
Οι αναρτήσεις της Μαρέβας και της Μελάνια

Αναρτήσεις για τη συνάντηση τους στο Λευκό Οίκο έκαναν στα κοινωνικά δίκτυα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη και η Μελάνια Τραμπ.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε μία ανάρτηση για την υποδοχή που της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Η σύζυγος του Έλληνα Πρωθυπουργού ανήρτησε στο twitter αλλά και το instagram μία φωτογραφία από την συνάντηση που είχε η ίδια με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ την ώρα που Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόναλντ Τραμπ είχαν τις διευρυμένες συνομιλίες στον Λευκό Οίκο.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έγραψε στην ανάρτησή της στο instagram: «Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία από την Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο», στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Μετά την Μαρέβα Μητσοτάκη και η Μελάνια Τραμπ έκανε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram για την επίσκεψη του πρωθυπουργικού ζεύγους της Ελλάδας στον Λευκό Οίκο.

Η Μελάνια Τραμπ έκανε ανάρτηση παρουσιάζοντας τέσσερις φωτογραφίες από την υποδοχή που ετοίμασε η ίδια και ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ, στον Έλληνα πρωθυπουργό και την σύζυγό του.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ κι εγώ είχαμε μια υπέροχη επίσκεψη από τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και την σύζυγό του στον Λευκό Οίκο χθες», έγραψε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.