Οι επικρατέστερες θεωρίες συνωμοσίας με εξωγήινους

230

Κατά τη δεκαετία του '60, επικράτησε μια θεωρία ότι υπεύθυνοι για την δημιουργία των αρχαίων γεωγλυφικών στην έρημο Νάζκα τα οποία εκτείνονται στα 370 μέτρα μήκος ήταν οι εξωγήινοι. Οι απόψεις που υπερίσχυσαν ήταν δύο: είτε ότι επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας κατά την αρχαιότητα και ότι οι φυλές της ερήμου έφτιαξαν τα σχέδια αυτά τιμώντας τους αρχαίους είτε ότι οι γραμμές αποτελούσαν σημάδια για την διευκόλυνση της προσγείωσης των UFO στον πλανήτη μας.

Πολλοί πιστεύουν ακόμη και σήμερα ότι τα αμερικανικά αντιαεροπορικά επιτέθηκαν σε ΑΤΙΑ στις 24 και 25 Φεβρουαρίου του 1942 πάνω από το Λος Άντζελες. Το συμβάν έλαβε χώρα μήνες μετά την είσοδο της χώρας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο κι έτσι αρχικά οι άνθρωποι πίστεψαν ότι τους επιτέθηκαν οι Ιάπωνες. Το Ναυτικό ανακοίνωσε πως επρόκειτο για λάθος και ότι οφείλετο σε πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη λειτουργία κάποιου μετεωρολογικού σταθμού αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που ανακάλυπταν στο έδαφος τις επόμενες ημέρες βλήματα.

Ο μύθος λέει ότι ένας ιπτάμενος δίσκος συνετρίβη κοντά σε ένα ράντσο στο Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό το 1947. Κατά τη δεκαετία του '70, άρχισαν να ακούγονται φήμες ότι στο σημείο ανακαλύφθηκαν εξωγήινοι και ότι οι αρχές συγκάλυψαν το γεγονός λέγοντας πως επρόκειτο για πρόβλημα με τον μετεωρολογικό σταθμό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου →