Οι «ξεχωριστές γυναίκες» της Μαρέβας Μητσοτάκη (Photos)

454
Τίμησε την ελληνική παραδοσιακή ενδυμασία η Μαρέβα

Τις γυναίκες που ξεχώρισε επέλεξε να αναρτήσει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη ενόψει της νέας χρονιάς.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη με ανάρτησή της στο instagram επέλεξε να στείλει το μήνυμα: «Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά γιορτάζοντας τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν, που η δουλειά τους και η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές».

H Μαρέβα Γκραμπόφσκι συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα παζλ φωτογραφιών όπου περιλαμβάνονται η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, η γκαλερίστα Πέγκυ Ζουμπουλάκη, η διευθύντρια του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης Αγγελική Γιαννακίδου, η σχεδιάστρια του brand Zeus +Dione Λυδία Βουσβούνη, η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μαρία Κουσουνή.

Μοναδική γυναίκα από την πολιτική που περιλαμβάνεται στο φωτογραφικό κολάζ είναι η Μαρία Δαμανάκη, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και πρώην επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επίτροπος.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη:

 

View this post on Instagram

 

#Repost @zeusndione (@get_repost) ・・・ We welcome the New Year by celebrating the achievement of women that inspire us, who's work and influence spans generations. Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά γιορτάζοντας τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν, που η δουλειά τους και η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές @greece #womenempowerment Portraits of: Helene Ahrweiler #heleneahrweiler Peggy Zoumboulaki #peggyzoumboulaki Aggeliki Giannakidou #ethnologicalmuseumofthrace Maria Damanaki #mariadamanaki Maria Nafpliotou @marianafpliotou Lydia Vousvouni @lydia.vousvou Maria Kousouni @mariakousouni Maria Sakari @sakkattack7 Captured by @olympiakrasagaki

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) on