Οι Πρώτες κυρίες στις Βρυξέλλες: Η εντυπωσιακή Μελάνια, η Μπριζίτ και η... Εμινέ

133

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται ήδη στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Στη βελγική πρωτεύουσα, όμως, βρίσκεται και η Αμερικανή Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ και περνά την ώρα της ακούγοντας μουσική...

Η Μελάνια Τραμπ, η οποία έφθασε χθες βράδυ στη βελγική πρωτεύουσα με το Air Force One, φορώντας μια Burberry καπαρντίνα (πιθανότατα ενόψει του ταξιδιού της στη Μεγάλη Βρετανία) σήμερα, χωρίς να έχει κανένα ίχνος τζετ λαγκ, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Βέλγιο.

Την ώρα που ο σύζυγός της συζητούσε με τους άλλους ηγέτες στο ΝΑΤΟ, η Μελάνια επισκεπτόταν μια μουσική ακαδημία κοντά στις Βρυξέλλες. Οχι μόνη, αλλά μαζί με άλλες Πρώτες Κυρίες, όπως η Μπριζίτ Μακρόν και η Εμινέ Ερντογάν. Μαζί τους και ένας Πρώτος Κύριος, ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ, Γκοτιέ Ντέστινι.

Ολες τους ήταν καλεσμένες της συζύγου του Βέλγου πρωθυπουργού Σαρλς Μισέλ Αμελί Ντερμποντρίνχεν και της συζύγου του επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ, Ινγκριντ Σούλερουντ στο Queen Elisabeth Music Chapel στο Γουότερλου, προκειμένου να απολαύσουν ένα κονσέρτο με πιάνο και βιολί.

Η Μελάνια Τραμπ έκανε εμφάνιση σαν κλασική Αμερικανή, με μίντι φόρεμα με στενό μπούστο και κλος φούστα του Calvin Klein, συνδυασμένο με τις αγαπημένες της Louboutin γόβες. Με αέρα σταρ δεν χρειάστηκε πολλά για να... αφανίσει τις υπόλοιπες Πρώτες Κυρίες οι οποίες ομολογουμένως είχαν προσπαθήσει πολύ, γνωρίζοντας ότι ο ανταγωνισμός σε αυτή την «αναμέτρηση» θα ήταν πολύ σκληρός.