Οι τελευταίες στιγμές του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Διασκέδαζε με φίλους του στο χωριό του, ήταν ευδιάθετος»

146

Σε ηλικία μόλις 63 ετών έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σήμερα το πρωί, προδωμένος από την καρδιά του. Χθες το βράδυ απολάμβανε την παρέα καλών φίλων στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μεταφέρθηκε από τον Πτελεό όπου διέμενε, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο του Βόλου όπου στις 06:45 διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο θάνατός του αποδίδεται σε πρόβλημα με την καρδιά. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass. Τα ξημερώματα η καρδιά του τον πρόδωσε, με την κόρη του να ειδοποιεί αμέσως το ΕΚΑΒ.

Χθες το βράδυ ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας διασκέδαζε με παρέα στην περιοχή «Πηγάδι» της Μαγνησίας και μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό του «Ράδιο Ένα» Βόλου, Ηλία Κουτσέρη, φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Γύρω στις 22:00 αποχώρησε για το σπίτι, προκειμένου να ξεκουραστεί, καθώς σήμερα θα ταξίδευε για Αθήνα. «Είχε ζωντάνια και ενεργητικότητα, τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν» πρόσθεσε.