Οι βουλευτές της Ν.Δ. κέρδισαν την ΟΝΝΕΔ σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ (Photos)

796
Οι βουλευτές της Ν.Δ. κέρδισαν την ΟΝΝΕΔ σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και την ΟΝΝΕΔ δόθηκε στο κλειστό γήπεδο του Μετς. Τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

4988442

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ με προπονητή τον πρόεδρο της Οργάνωσης βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους επίτιμους καλεσμένους βουλευτές, υπουργούς και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα τους Νίκο Παναγιωτόπουλο, Λευτέρη Αυγενάκη, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Χρήστο Δήμα, Παναγιώτη Αλεξόπουλο, Σπύρο Πνευματικό, Ξενοφών Μπαραλιάκο, Χρήστος Δερμετζόπουλο, Γιάννη Μελά, Χρήστο Καπετάνο, και τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες Δημήτρη Παπανικολάου και Ανδρέα Γλυγνιαδάκη.

4988398

Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία επέδειξε ιδιαίτερη ετοιμότητα με τους υπουργούς και βουλευτές να εντυπωσιάζουν, ενώ και οι δυο ομάδες έστεψαν νικήτρια την «Κιβωτό του Κόσμου».

4988401

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας προστασίας μητέρας και παιδιού, όπου εξυπηρετεί καθημερινά 500 παιδιά και 200 οικογένειες μέσω των επισιτιστικών και άλλων προγραμμάτων του.

4988436

Η ΟΝΝΕΔ στέκεται αρωγός στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελεί ο οργανισμός και ο ιδρυτής αυτού πατέρας Αντώνιος.

4988319

4988345