ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ: Οι καβγάδες, οι αποχωρήσεις και το παρολίγον ξύλο στον αέρα της εκπομπής

183

Με την υπόσχεση (;), την προφητεία (;), την πρόβλεψη (;) ότι “μην παίρνεις και όρκο ότι μπορεί να είμαστε στον αέρα και την ερχόμενη εβδομάδα” έκλεισε την Κυριακή η εκπομπή “Ολα λάθος” σε μια παραδοχή ή ίσως και ευχή της Αννας Μαρίας Βέλλη στην αποφώνηση και την Μαντώ Γαστεράτου να παίρνει τη γλάστρα της και να φεύγει από το πλατό.

Και ίσως κάτι να ήξερε η Αννα Μαρία Βέλλη όταν ξεστόμιζε αυτή την ατάκα διότι όσα συμβαίνουν σε αυτή την εκπομπή μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν έχουν τηλεοπτικό προηγούμενο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι αλήθεια ότι έχει ανοίξει πλέον πολλά μέτωπα τόσο με τις δυο συμπαρουσιάστριές του όσο με τους συνεργάτες του πίσω από τις κάμερες και με τα στελέχη του καναλιού που άλλοτε έχουν τον ρόλο του πυροσβέστη κι άλλοτε του μπάτσου σε αυτή την εκπομπή προσπαθώντας να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται από κάτι που όπως λέει και ο τίτλος του… ήταν τελικά “Ολο Λάθος”. Αλλά ας πάρουμε τα μέτωπα από την αρχή:

Μέτωπο 1ο: Μπορεί ο Πέτρος Κωστόπουλος να ήθελε την Αννα Μαρία Βέλλη δίπλα του αλλά η σχέση ανάμεσα στους δυο είναι πλέον κάτι παραπάνω από εκρηκτική. Κι αυτό γιατί άμα τη εμφανίσει της στον αέρα αυτό το Σαββατοκύριακο (το προηγούμενο έλειπε εκείνη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) πιάστηκαν στα χέρια.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα μικρό δείγμα των όσων μεσολάβησαν στο break. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι αρχικά το σκαμπό της είχε τοποθετηθεί δίπλα σε αυτό της Γαστεράτου, από την άλλη πλευρά δηλαδή του τραπεζιού αλλά η Αννα Μαρία αμέσως αντέδρασε λέγοντας και απειλώντας τον σκηνοθέτη της εκπομπής Αρη Λυχναρά ότι σε περίπτωση που της πειράξουν την καρέκλα θα φύγει στον αέρα.

Επίσης, ένας άλλος λόγος που το πλάνο τους έπιασε να “αλληλοχεριάζονται” είναι οι παύσεις και το γεγονός πως Κωστόπουλος και Γαστεράτου δεν την αφήνουν να μιλήσει. Μάλιστα, λίγο πριν το περιστατικό αυτό είχε προηγηθεί καβγάς με την Μαντώ και τη Βέλλυ για το ίδιο θέμα.

Μέτωπο 2ο: Με την πρώην πλέον αρχισυντάκτρια της εκπομπής Νάνσυ Νικολαϊδου και λέω πρώην γιατί αυτή αποχώρησε την προηγούμενη Πέμπτη αφού ο Κωστόπουλος κατά την πρεμιέρα την αποκάλεσε “ζώον” και μάλιστα στον αέρα.

Πληροφορίες θέλουν τον Κωστόπουλο να θέλει να προωθήσει το δικό του πρόσωπο, το οποίο είναι εκτός καναλιού κια ήδη έχει λάβει θέση χωρίς ακόμα να πληρώνεται. Οσο για τη Νάνσυ Νικολαϊδου παραμένει στο κανάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ www.tinasmess.gr/