ΟΝΝΕΔ προς Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν δεχόμαστε μαθήματα ήθους από φίλους και υποστηρικτές τρομοκρατών" (εικόνα)

49

Με νέα σκληρή ανακοίνωση απάντησε η ΟΝΝΕΔ στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

“Η εμμονή της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο πώς σχεδιάζει το μέλλον της πατρίδας μας η Νέα Δημοκρατία μαρτυρά ένα και μόνο πράγμα: Ότι ακόμα και στην Κουμουνδούρου έχουν αποδεχτεί πως πολύ σύντομα οι πολίτες θα δώσουν ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και είπαν να ξεκινήσουν από τώρα αντιπολίτευση”, τονίζει η ΟΝΝΕΔ.

“Τους υπενθυμίζουμε ότι, δυστυχώς για όλους τους Έλληνες, ακόμα βρίσκονται στην κυβέρνηση και εξαιτίας της ανικανότητάς τους θρηνήσαμε ενενήντα οκτώ νεκρούς πριν από ένα μήνα. Και έχουν το θράσος να έρχονται σήμερα να μας κάνουν κήρυγμα τάχα για το κοινωνικό κράτος. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;”, προσθέτει η Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.

“Προτιμάμε να ασχοληθούμε με τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στη χώρα ο κ. Τσίπρας και η παρέα του, τα οποία είναι πολύ πιο σοβαρά από τις πολιτικές φαντασιώσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και των καθοδηγητών της. Επειδή όμως έχει αποδειχθεί ότι η αδιαφορία τους αποθρασύνει, επισημαίνουμε τα εξής: Δεν δεχόμαστε μαθήματα ήθους από φίλους και υποστηρικτές τρομοκρατών”, αναφέρει ακόμα η ΟΝΝΕΔ.

“Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατικού φρονήματος από αυτούς που έκλειναν με το έτσι θέλω τις σχολές μας. Δεν δεχόμαστε κατηγορίες κακοδιαχείρισης από την κυβέρνηση που έχει επιβάλει στη χώρα εδώ και τρία χρόνια capital controls. Και, τέλος, δεν δεχόμαστε να μας κουνάνε το δάχτυλο περί ακροδεξιάς οι συγκυβερνήτες του Πάνου Καμμένου, αυτοί που καλοδέχονταν μαύρες ψήφους στη Βουλή και το δημοψήφισμα. Αρκετά”, καταλήγει η Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση η οποία ανέφερε τα εξής:

“Η ΟΝΝΕΔ, μέσα από τη χθεσινή της «ευχαριστήρια» ανακοίνωση, επιβεβαιώνει με κάθε επισημότητα τις πολιτικές της θέσεις για τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την κατάργηση κάθε δικαιώματος των νέων εργαζομένων, τη δυνατότητα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μόνο για τους οικονομικά ισχυρούς, καθώς και τη διαμόρφωση ενός συστήματος υγείας για λίγους.

Για ακόμη μια φορά, οι πολιτικές θέσεις της ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ. αποδεικνύουν με σαφήνεια ότι τα «άριστα» στελέχη της βρίσκονται εντελώς εκτός κοινωνικής πραγματικότητας, επιδιώκοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο να εκφράσουν τα συμφέροντα συγκεκριμένων οικονομικών και πολιτικών ελίτ.

Οι σκληρά νεοφιλελεύθερες και ακροδεξιές θέσεις της ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ. δεν μας εκπλήσσουν. Αυτό συμβαίνει όταν την πολιτική κατεύθυνση χαράσσουν από τη μια ο διοργανωτής των συλλαλητηρίων «για τη Μακεδονία», Κωνσταντίνος Κυρανάκης, και από την άλλη τα ακροδεξιά πρώην μέλη του ΛΑΟΣ Άδωνης Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης.

Όσο για τα περί αλητείας, εμείς τσεκούρι δεν κρατήσαμε ποτέ, μπράβους δεν φέραμε ποτέ, τα δημόσια ταμεία δεν τα πειράξαμε ποτέ.

Να είναι σίγουρη η ΟΝΝΕΔ ότι κανένας δεν θα ζήσει τη ζούγκλα που ονειρεύεται ο κ. Μητσοτάκης".