ΟΝΝΕΔ Talks #6: Η πράσινη ατζέντα της κυβέρνησης, καλεσμένος ο Κωστής Χατζηδάκης

352
ΟΝΝΕΔ Talks #6: Η πράσινη ατζέντα της κυβέρνησης, καλεσμένος ο Κωστής Χατζηδάκης

Το Σάββατο 16 Μαΐου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το έκτο κατά σειρά ΟΝΝΕΔ Talk, στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών συζητήσεων της ΟΝΝΕΔ που στόχο έχει την ενημέρωση των νέων για τα ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση του κορωνοϊού σε διάφορους τομείς, αλλά και το σχέδιο για την επαναφορά στην κανονικότητα.

Καλεσμένος της ΟΝΝΕΔ ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος θα συμμετάσχει σε μια ουσιαστική συζήτηση για την πράσινη ατζέντα της Κυβέρνησης, την περιβαλλοντική και ενεργειακή αναβάθμιση της χώρας, για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε αλλά και για το πώς θα επιτευχθεί η τόνωση της οικονομίας και της ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και των συμμετεχόντων στη συζήτηση.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τα ONNEDTalks συνεχίζονται με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης. Είμαι βέβαιος ότι θα συμμετάσχουμε σε έναν ζωντανό και ουσιαστικό διάλογο αναφορικά με την πράσινη ανάπτυξη, την περιβαλλοντική και ενεργειακή αναβάθμιση της Ελλάδας, αλλά και τον εκσυγχρονισμό της περιβαλλοντικής νομοθεσίας».

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας με τους εξής τρόπους: - Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση onnedtalks@onned.gr

- Μέσω μηνύματος στη σελίδα της ΟΝΝΕΔ στο facebook

- Με μήνυμα στο Instagram της ΟΝΝΕΔ

Το έκτο ΟΝΝΕΔ Talk μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube, ενώ η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά και στα social media. https://youtu.be/pbgp3k3mUSw

ΟΝΝΕΔ Talks #6: Η πράσινη ατζέντα της κυβέρνησης, καλεσμένος ο Κωστής Χατζηδάκης