Οργή Τσιάρτα για Αγγελοπούλου: «Προσωπικά αηδιάζω μόνο που τη βλέπω»

364

«Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται», έγραψε ο Β. Τσιάρτας, επειδή η κ. Αγγελοπούλου επέλεξε τον Γ. Αντετοκούνμπο για τη φωτογραφία της επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Δεν είναι πρώτη φορά που ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση με δηλώσεις του και αυτήν την φορά δεν είχε απολύτως άδικο.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και της εθνικής ομάδας της χώρας μας, τα έβαλε με την επιτροπή «Ελλάδα 2021» και την πρόεδρό της, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Τη χαρακτήρισε «τραγική» επειδή επέλεξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη φωτογραφία της Επιτροπής. «Αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω», προσέθεσε.

Ολόκληρη η ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης».

«Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται».

 

Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200...

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Tsiartas στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021