Οργισμένος κάτοικος σε Σπίρτζη:«Εγώ έχασα την γυναίκα μου και θέλω απαντήσεις»(Video&Photos)

66

Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά την ενημέρωση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, σε κατοίκους του Νέου Βουτζά.

Στην συνάντηση μετείχαν ακόμη η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ.

Οι τόνοι ανέβηκαν καθώς την ώρα που ενημέρωνε ο Χρήστος Σπίρτζης, οι κάτοικοι έθεταν ερωτήσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν. «Θέλω να πω την άποψή μου», έλεγε ένας πολίτης.

Ο άνδρας, που κρατούσε στα χέρια του έναν κίτρινο φάκελο και την φωτογραφία της συζύγου του, είπε δραματικά: «Εγώ έχασα τη γυναίκα μου και ζητώ απαντήσεις».

«Μετά, να πάμε για καφέ αν θέλετε», απάντησε ο Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί επικρατεί ένταση, τι ακριβώς συμβαίνει;», διερωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Τότε πολλοί πολίτες άρχισαν να γελούν ειρωνικά.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί επικρατεί ένταση, τι ακριβώς συμβαίνει;» διερωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών «Δεν καταλαβαίνω γιατί επικρατεί ένταση, τι ακριβώς συμβαίνει;» διερωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών.

 «Δεν καταλαβαίνω γιατί επικρατεί ένταση, τι ακριβώς συμβαίνει;» διερωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών

Στη συνέχεια, η ένταση ανέβηκε ακόμη περισσότερο, όταν ο Χρήστος Σπίρτζης άρχισε να μιλά για πολιτικές σκοπιμότητας από συγκεκριμένα πρόσωπα που πολιτεύονται στο Μάτι.

Εκεί υψώθηκαν διαμαρτυρίες από αρκετούς κατοίκους και η συντονίστρια ζητούσε να σταματήσει η κουβέντα. Στο σημείο εκείνο, ένας άνδρας, που κρατούσε στα χέρια του έναν κίτρινο φάκελο και την φωτογραφία της συζύγου του, πήρε το μικρόφωνο και είπε δραματικά: «Εγώ έχασα τη γυναίκα μου και ζητώ απαντήσεις».

Ο άνδρας, που κρατούσε στα χέρια του έναν κίτρινο φάκελο και την φωτογραφία της συζύγου του, είπε δραματικά: «Εγώ έχασα τη γυναίκα μου και ζητώ απαντήσεις».