Όταν το «Καρφί» αποκάλυπτε από 11 Μαΐου το εκλογικό αποτέλεσμα(κάρτα)

37

Από το Σάββατο 11 Μαίου 2019 η εφημερίδα "στο Καρφί" είχε ως πρωτοσέλιδο θέμα της, την εκτίμηση πως η διαφορά Νέας Δημοκρατίας - ΣΥΡΙΖΑ θα "καθήσει" στις 10 μονάδες.  Πέσαμε μόλις μισή μονάδα έξω...

Δείτε τι έγραφε το "Καρφί" και συγκρίνετε το με τις "προβλέψεις" που είχαν ως πρωτοσέλιδα τους εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι έγραφε, μεταξύ άλλων, το "Καρφί" στις 11-5-2019:

"Χαριστική βολή για τον καταρρέοντα Τσίπρα αποτελεί η υπόθεση των χλιδάτων διακοπών στο κότερο της Παναγοπούλου.

Το θέμα κυριάρχησε στην πολιτική ατζέντα, επισκίασε την όποια επικοινωνιακή αντεπίθεση προετοίμαζαν οι Μαυρογιαλούροι του Μαξίμου, αλλά έριξε και το τελευταίο φύλλο συκής σε ό,τι έχει να κάνει με το διαβόητο «ηθικό πλεονέκτημα» Τσίπρα.


Και αυτό καταγράφουν πλέον όλες οι κυλιόμενες μετρήσεις που φτάνουν καθημερινά σε Μαξίμου, Πειραιώς, σε γραφεία επιχειρηματιών αλλά και στις ξένες πρεσβείες που παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τις πολιτικές εξελίξεις.


Το μεγάλο ζητούμενο πλέον είναι που θα «καθίσει» τελικά η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές. Ως πιο πιθανό ποσοστό εκτιμάτε το 10%.

Μια διαφορά που θα καθορίσει και τις μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τον χρόνο των εθνικών εκλογών..."