Όταν το «Καρφί» έγραφε για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (εικόνα)

365

Επειδή σχεδόν το σύνολο των μέσων ενημέρωσης ισχυρίζεται πως είχε «προβλέψει» το όνομα της υποψηφίας Προέδρου της Δημοκρατίας, το «Καρφί» από τις 28 Δεκεμβρίου ήταν η ΠΡΩΤΗ εφημερίδα που εμφάνισε την κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ως το μεγαλύτερο αουτσάιντερ για την Ηρώδου Αττικού.

Γράφαμε λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος στην σελίδα μας στο «Πέταλο»:   «Στην περίπτωση που ο Μητσοτάκης καταλήξει σε μη πολιτικό πρόσωπο, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις, τα αουτσάιντερ της κούρσας, που δεν θα πρέπει να αποκλειστούν από την διαδικασία.
Με πρώτη και καλύτερη την νυν Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η οποία θα «εγκλώβιζε» πολιτικά τον Τσίπρα, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες με προσωπική του επιλογή την τοποθέτησε ως επικεφαλής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας...»

Στην ίδια σελίδα μάλιστα την ίδια μέρα, παρουσιάσαμε αναλυτικά και τα πρόσωπα που ΔΕΝ είχαν καμιά τύχη να προταθούν από τον Μητσοτάκη.

Αποκλείσαμε δηλαδή την πιθανότητα να είναι προτεινόμενοι από τον Μητσοτάκη, οι Προκόπης Παυλόπουλος, Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Μαριέττα Γιαννάκου από την Δεξιά, αλλά και οι Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, η Μαρία Δαμανάκη καθώς και η Άννα Διαμαντοπούλου από την Κεντροαριστερά.

Όλα αυτά τα αναφέρουμε για την Ιστορία και επειδή «τα γραπτά μένουν».

Scripta Manent  που λένε και οι Λατίνοι.

(Δημοσιεύτηκε στο "ΚΑΡΦΙ" του Σαββατοκύριακου)

Εφημερίδα ΚΑΡΦΙ 28-12- 2019