Παραπολιτικά: "Διαθέτουμε επιπλέον Ντοκουμέντα για το ταξίδι Καμμένου-Τζίβα στο Μονακό"

133

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε η Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για όσα ανέφερε η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, στην προσπάθειά τους να απαντήσουν στην αποκάλυψη της εφημερίδας για το ταξίδι Καμμένου-Τζίβα στο Μονακό.

Όπως μάλιστα διαφαίνεται και από την απάντηση των "Παραπολιτικών" η εφημερίδα διαθέτει επιπλέον ντοκουμέντα για το το χλιδάτο ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Χρειάστηκαν 48 ολόκληρες ώρες αφωνίας και πανικού, από την αποκάλυψη των «Παραπολιτικών» για το ταξίδι Καμμένου-Τζίβα στο Μονακό, προκειμένου ο λαλίστατος, κατά τα άλλα, υπουργός να εκδώσει -διά του γραφείου Τύπου του πολιτικού του φορέα- ανακοίνωση, χωρίς να δίνει καμία απάντηση για την ουσία του δημοσιεύματος, η οποία είναι αυταπόδεικτη.

Στον πανικό του ο κ. Καμμένος προσπαθεί να διαψεύσει το ταξίδι του ιδίου και της κυρίας Τζίβα στο Μονακό, το οποίο δημοσιοποίησαν οι ίδιοι! Τα δε στοιχεία του ρεπορτάζ, οι αυτόπτες μάρτυρες, τα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά και τα επιπλέον ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα δεν αφήνουν περιθώρια διάψευσης και θα προσκομιστούν άμεσα στη Δικαιοσύνη.

Για το ύφος της ανακοίνωσης, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με εκείνο του κυρίου Καμμένου, δεν χρειάζεται ουδείς σχολιασμός.

Περιμένουμε τις ενέργειες της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της Δικαιοσύνης για τα όσα πρωτοφανή αποκάλυψαν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στην έκδοση του Σαββάτου 9 Ιουνίου 2018."

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

Νωρίτερα aνακοίνωση με την οποία απειλούν πως θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ταξίδια του Πάνου Καμμένου «παρέα» με εισαγγελέα.

Στην ίδια ανακοίνωση, στην οποία οι ΑΝΕΛ δεν απαντούν επί της ουσίας, αναφέρουν ότι το λόγο θα έχει και πάλι η Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

"Οι εφημερίδες του υπόδικου μιντιάρχη που φαντασιώνεται χούντα ακολουθούν οι ίδιες χουντικές μεθόδους με ψευδείς ειδήσεις, λάσπη και συκοφαντίες για δήθεν ταξίδια του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου «παρέα» με εισαγγελέα.

Πρόκειται για ψεύδη που δεν έχουν καμία υπόσταση και πλέον το λόγο θα έχει και πάλι η Δικαιοσύνη.

Ο γνωστός εκδότης συκοφάντης, που έχει καταδικαστεί ήδη σε δύο χρόνια φυλάκιση για άθλιες συκοφαντίες κατά του Πάνου Καμμένου, θα βρεθεί ξανά στον φυσικό του χώρο, τα δικαστήρια."