Παράσημο για Χαρδαλιά η επίθεση εις βάρος του από «Αυγή» -«Δημοκρατία»

1591

Η συντονισμένη βρόμικη επίθεση από την ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ "Αυγή" και από τα κρυφο-ΣΥΡΙΖΑΙΚΑ μέσα του Φιλιππάκη ("Δημοκρατία" - "Εστία") σε βάρος του "Στρατηγού" της μάχης κατά της Πανδημίας Νίκου Χαρδαλιά, αποτελεί ίσως και το πιο σημαντικό παράσημο για τον ίδιο.

Οι ορδές της  "Μαύρης Διεθνούς" της Αντιμνημονιακής αλητείας του 2013, που έφερε τον εσμό του ΣΥΡΙΖΑ και των Ψεκασμένων  στην Εξουσία, επιχειρεί να επανασυσταθεί στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και στα αντικυβερνητικά μέσα ενημέρωσης με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας.

Στην αρχή, όλοι αυτοί οι άθλιοι, στοχοποιήσανε τον Σωτήρη Τσιόδρα αλλά όταν τους πήραν με τις πέτρες μέχρι και οι δικοί τους έκαναν, ατάκτως, πίσω.

Τώρα, οι Σβέρκοι και οι Κοττάκηδες  πυροβολούν με πρωτοφανές μένος τον Νίκο Χαρδαλιά. Ο οποίος με την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και την ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ που απαιτεί ο θεσμικός του ρόλος, υλοποιεί κατά γράμμα και χωρίς καμιά παρέκκλιση την  Κυβερνητική πολιτική.

Η οποία όχι μόνο έχει αποδώσει - αποτελούμε πλέον παράδειγμα προς μίμηση σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο - αλλά έχει αποτρέψει και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ εκατοντάδες θανάτους στην χώρα μας.

Φανταστείτε δηλαδή πως θα αντιδρούσε όλη αυτή η ΑΛΗΤΕΙΑ εάν ΔΕΝ τα κατάφερνε οι Κυβέρνηση, και τα στρατιωτικά καμιόνα μετάφεραν σωρηδόν τα πτώματα Ελλήνων απ τα νοσοκομεία - όπως συμβαίνει στην γειτονική Ιταλία...