Παρελθόν από τον ΣΚΑΪ ο Τάκης Χατζής

179
Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ο Χατζής

Παρελθόν φαίνεται να αποτελεί από τον ΣΚΑΪ ο Τάκης Χατζής. Ο δημοσιογράφος όλα δείχνουν ότι έχει δώσει τα χέρια με τον ΑLPHA για την παρουσίαση της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής μετά το «Happy Day» που εδώ και δυο χρόνια παρουσιάζει ο Σπύρος Λάμπρου και η Ράνια Τζίμα.

Ωστόσο, η αποχώρησή του, αν και έχει γίνει μέσα σε πολύ καλό κλίμα, βρίθει παρασκηνίου. Nα σημειωθεί, ότι το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ προτού πάρει την απόφαση να φύγει πήγε και ήρθε τρεις φορές στην διοίκηση καθώς δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στο οικονομικό κομμάτι.

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Τάκης Χατζής αισθάνθηκε πολύ αδικημένος καθώς η συμφωνία που είχε κάνει με το κανάλι του Νέου Φαλήρου ήταν για μία ώρα εκπομπή την εβδομάδα συν το ραδιόφωνο. Φέτος, δέχθηκε να αυξηθεί κατά μια ώρα η εκπομπή «Ακραίως», ωστόσο, στη συνέχεια, οι δυο ώρες έγιναν τέσσερις την εβδομάδα με τα «Ακραία φαινόμενα». Έτσι, ο δημοσιογράφος βρέθηκε να δουλεύει επτά ημέρες την εβδομάδα χωρίς να πάρει ευρώ παραπάνω.

Στη νέα διαπραγμάτευση ζητήθηκε από τον ίδιο αύξηση απολαβών, ωστόσο, δεν κατάφεραν οι δυο πλευρές να τα βρουν και πάλι στο τελικό ποσό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Manifesto, μέχρι και χθες που άρχισε να εντείνονται οι φήμες της αποχώρησής του, στον ΣΚΑΪ δεν είχαν καταλάβει ότι ο παρουσιαστής της εκπομπής

«Aκραία φαινόμενα» φεύγει παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν το έκρυψε ποτέ και από κανέναν μέσα στο κανάλι.

Γι’ αυτό και κλήθηκε εκ νέου σε ραντεβού με τη Διοίκηση αλλά φαίνεται ότι ήταν πλέον πολύ αργά. O ίδιος, ωστόσο, θα μείνει στις επάλξεις μέχρι και τις 14 Ιουλίου οπότε έχει ανακοινωθεί για φέτος το τέλος της εκπομπής.

Στον ALPHA η συμφωνία περιλαμβάνει πέρα από την εκπομπή και εκπομπή του δημοσιογράφου στο ραδιόφωνο ALPHA 9,89 το οποίο όπως φαίνεται δεν θα κλείσει. Οσο για τα «Ακραία φαινόμενα» συνεχίζονται και του χρόνου με τον Δημήτρη Καμπουράκη στο τιμόνι που έχει διετές συμβόλαιο με τον σταθμό ενώ αναζητείται εσωτερικά ο συμπαρουσιαστής του.

ΠΗΓΗ: tomanifesto.gr