Πάτρα: Τρόμος για υπάλληλο του ΚΤΕΛ - Έπεσε θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού

299

Τον τρόμο έζησε το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, μια γυναίκα, υπάλληλος στο εκδοτήριο εισιτηρίων του αστικού ΚΤΕΛ Πατρών, μπροστά από το ΤΕΙ της πόλης.

Άγνωστος της επιτέθηκε με σκοπό να την ληστέψει και στη συνέχεια να την βιάσει, μέσα στον χώρο του ΤΕΙ Πατρών.

Η γυναίκα κάποια στιγμή το βράδυ της Δευτέρας, χρειάστηκε να μεταβεί στις τουαλέτες του ΤΕΙ που βρίσκονται λίγα μέτρα από το κιόσκι στο οποίο εργάζεται για το αστικό ΚΤΕΛ, αναφέρει το thebest.gr.

Φύλακας δεν υπήρχε εκείνη την ώρα στο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Τα φώτα στις τουαλέτες του ΤΕΙ ήταν σβηστά καθώς είχαν χαλάσει.

Όταν η γυναίκα βγήκε, άγνωστος την χτύπησε στον αυχένα με τον αγκώνα του και την έριξε στο πάτωμα. Της ζήτησε ότι είχε πάνω της. Η γυναίκα του εξήγησε πως δεν είχε πάνω της χρήματα. Τότε εκείνος αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η τρομοκρατημένη νεαρή υπάλληλος βρήκε την ψυχραιμία να του καταφέρει μια δυνατή κλωτσιά και έτρεξε μακριά, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Η γυναίκα έχει πολλαπλές εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και το σώμα, από την πάλη.

Η ίδια απευθύνθηκε στην Αστυνομία και έκανε μήνυση αναφέροντας όσα από τα χαρακτηριστικά του, μπόρεσε να διακρίνει μέσα στον πανικό που ένιωσε.

Ο άνδρας που της επιτέθηκε ήταν ντυμένος με μπουφάν με κουκούλα την οποία είχε σφιχτά δεμένη γύρω από το κεφάλι του και το πρόσωπο, ενώ είχε μούσια. Είχε ύψος γύρω στο 1,80.

Η Αστυνομία αναζητά τον δράστη της επίθεσης στη γυναίκα, ενώ ερωτηματικά προκύπτουν για την ασφάλεια και τη φύλαξη του χώρου του ΤΕΙ Πατρών.