Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του νονού του

341
Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του νονού του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του νονού του στα Πετράλωνα.

Οι δικαστικές Αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να κριθεί εάν ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη αποτρόπαια δολοφονία του νονού του στα Πετράλωνα.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή για κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Οι συγκεκριμένες κατηγορίες του απαγγέλθηκαν μετά την ομολογία του στις αστυνομικές Αρχές, την περασμένη εβδομάδα, ότι δολοφόνησε τον 52χρονο νονό του, διαμέλισε τη σορό του και στη συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια.

Αμέσως μετά την απολογία του κατηγορουμένου ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τον προφυλακίσουν.

«Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μια φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε. Δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο «κακός» μου εαυτός», φέρεται να είχε πει ο 21χρονος στην προανακριτική του απολογία στην Αστυνομία.

Μάλιστα, κατά τη μεταγωγή του κατηγορουμένου στον ανακριτή σημειώθηκε μικρή ένταση, καθώς ο 21χρονος δεν ήθελε να βγει από το περιπολιτικό, φωνάζοντας «βοήθεια».