Πέτσας: Ανήθικη η επίθεση στον Αλκιβιάδη Στεφανή

396

Έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα για το δημοσίευμα σχετικά με τους τίτλους σπουδών του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Με ανακοίνωσή του ο κ. Πέτσας υποστηρίζει ότι η επίθεση που δέχεται ο κ. Στεφανής είναι ανήθικη και χαρακτηρίζει τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας διακεκριμένο αξιωματικό που έφτασε στο ανώτατο αξίωμα του ΓΕΣ, λόγω των αδιαμφισβήτητων προσόντων του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναρωτιέται, παράλληλα, γιατί γίνεται τώρα αυτή η επίθεση, σε μία περίοδο που ο Αλκιβιάδης Στεφανής έχει αναλάβει τον χειρισμό κρίσιμων ζητημάτων όπως το μεταναστευτικό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Πέτσα για τον Αλκιβιάδη Στεφανή

«Είδαμε σήμερα μία ανήθικη επίθεση στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή. Επίθεση σε ποιον; Σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε επί 4 δεκαετίες τον Ελληνικό Στρατό και τίμησε το εθνόσημο. Σε έναν διακεκριμένο αξιωματικό που εξελίχθηκε στην ιεραρχία του Στρατού και έγινε Αρχηγός ΓΕΣ.

Τοποθετήθηκε μάλιστα σε αυτή τη θέση, λόγω των αδιαμφισβήτητων προσόντων του, από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σε έναν άνθρωπο που επωμίζεται τώρα ένα εθνικά κρίσιμο έργο, αυτό του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και του Εθνικού Συντονιστή για την αντιμετώπιση και διαχείριση του μεταναστευτικού/προσφυγικού ζητήματος ως επικεφαλής του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων.

Επίθεση γιατί; Για να υπονομευθεί η εθνική ομοψυχία σε μια κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα; Για να υπονομευθεί το έργο που έχουμε αναλάβει, κατ’ απαίτηση όλων των Ελλήνων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα;

Μάταιος κόπος. Με την Ελλάδα ενωμένη, η κυβέρνηση προχωρά αταλάντευτα το έργο της με γνώμονα την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και την ευημερία των Ελλήνων».