Πιερρακάκης: «Εθνικό στοίχημα που θα κερδηθεί ο εμβολιασμός»

299
Πιερρακάκης: «Εθνικό στοίχημα που θα κερδηθεί ο εμβολιασμός»

Για «εθνικό στοίχημα που θα κερδηθεί» έκανε λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, αναφερόμενος στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

«Είναι η πιο δύσκολη άσκηση εφοδιαστικής αλυσίδας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν αρρυθμίες στη διαδικασία», τόνισε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στο MEGA.

«Θα κριθούμε ως προς το πόσο γρήγορα θα τις θεραπεύουμε. Γιατί αυτό αφορά πολλαπλά συστήματα και χιλιάδες ανθρώπους. Είναι πρωτόγνωρο. Ωστόσο είναι εθνικό στοίχημα που θα κερδηθεί», τόνισε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανέφερε πως στις 18:00 θα είναι διαθέσιμες οι πλατφόρμες για τον εμβολιασμό. «Φτιάξαμε όσο το δυνατόν περισσότερα κανάλια επικοινωνίας για όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας» σημείωσε.

Ακόμα, υπενθύμισε πως εκτός από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr, υπάρχουν και φυσικά κανάλια επικοινωνίας για κλείσιμο ραντεβού για εμβολιασμό μέσω φαρμακείων και ΚΕΠ, τονίζοντας ότι «θα υπάρξει μέριμνα, για όσους ηλικιωμένους δεν μπορούν να μετακινηθούν».