Πήλιο: Δεν ήθελα να δείξω ότι περιφρονώ τους κανόνες, λέει ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

207

Τι και αν το ταξίδι του πατέρα του πρωθυπουργού της Βρετανίας στη χώρα μας μέσω Βουλγαρίας προκάλεσε σάλο στη χώρα του. Τι και εάν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας εμφανώς εκνευρισμένος απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Μπόρις, όχι μόνο δεν μετανιώνει για το ταξίδι του αλλά δηλώνει πως δεν παραβίασε κανέναν κανόνα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, επεσήμανε: «Δεν ξέρω για την αντίδραση στη Βρετανία. Έχω έρθει εδώ για να περάσω χρόνο ήσυχα και να οργανώσω το σπίτι. Δεν είμαι στο 100% της ταχύτητάς μου».

«Δεν ανέβασα τις φωτογραφίες στο Instagram για να δείξω πως περιφρονώ και παραβιάζω τους κανόνες. Ήταν πάντα απόλυτα ξεκάθαρο από την ελληνική κυβέρνηση ότι το μόνο που απαγορευόταν ήταν οι αφίξεις με απευθείας πτήσεις από την Αγγλία. Τότε διάβασα στον ελληνικό Τύπο, νομίζω πως ήταν ο υπουργός Τουρισμού που το επιβεβαίωσε», συνέχισε.

Στη συνέχεια ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, αναφέρεται στην αγάπη του για τη χώρα μας και τους λόγους που σχεδόν συνέχεια επισκέπτεται την Ελλάδα. «Ήταν πάντοτε πολύ μεγάλη μου χαρά να έρχομαι στην Ελλάδα. Ας ανοίξουμε αυτή τη γέφυρα όσο πιο γρήγορα γίνεται».