Πιτίνο: «Δεν έμεινα στον Παναθηναϊκό λόγω του εγγονού μου»

71
Πιτίνο: Δεν έμεινα στον Παναθηναϊκό λόγω του εγγονού μου
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)

Ο Ρικ Πιτίνο δεν παρέμεινε στον πάγκο του Παναθηναϊκού και επανέλαβε πως πήρε την συγκεκριμένη απόφαση λόγω των οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο Αμερικανός προπονητής ξεκαθάρισε πως κατά πάσα πιθανότητα θα είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, αν δεν προέκυπταν τα οικογενειακά προβλήματα, που είχε στις ΗΠΑ, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά ρεπορτάζ για τις προχωρημένες επαφές των δύο πλευρών.

Για την ακρίβεια, όταν ο Πιτίνο ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην προπονητική στις ΗΠΑ και πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο το «σκάνδαλο» με το Λούιβιλ, είπε μεταξύ άλλων: «Θα σας πω τι έγινε. Αν ένα κολέγιο πει: «Θέλουμε να προσλάμβουμε τον Ρικ Πιτίνο» το NCAA θα απαντήσει πως η περίπτωσή μου είναι υπό εξέταση. «Μπορεί να είναι 100% αθώος, δεν το ξέρουμε, δεν έχουμε μιλήσει με τον Ρικ».

Το NCAA πρέπει να το κάνει αυτό. Ίσως υπάρχει μια ευκαιρία την επόμενη χρονιά», για να συμπληρώσει βάζοντας στο… παιχνίδι και το όνομα των νταμπλούχων Ελλάδας:

«Μου προσφέρθηκε η δουλειά του προέδρου και του προπονητή στον Παναθηναϊκό. Αν δεν είχα προσωπικούς λόγους στο σπίτι μου με τον εγγονό μου, πιθανότατα θα είχα γυρίσει. Θα κάτσω εκτός αυτή τη σεζόν και θα δω τι θα γίνει. Ελπίζω το NCAA να μου μιλήσει και να καταλάβει τι έγινε».

ΠΗΓΗ: to10.gr