Πιτσιλής: «Η επίθεση σε βάρος των ελεγκτών της ΑΑΔΕ δεν θα μείνει ατιμώρητη»(Video&Photos)

193
Πιτσιλής: Η επίθεση σε βάρος των εφοριακών δεν θα μείνει ατιμώρητη

Στο Ηράκλειο έφτασε το απόγευμα ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργος Πιτσιλής.

Αμέσως μετά την άφιξή του μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου και επισκέφθηκε τα μέλη του τετραμελούς κλιμακίου της ΑΑΔΕ Ηρακλείου που δέχθηκαν επίθεση από οδηγό φορτηγού στο Ρέθυμνο.

Ο Γιώργος Πιτσιλής επισκέφθηκε στο ΠΑΓΝΗ τους δύο ελεγκτές, τον 58χρονο άνδρα και την 55χρονη γυναίκα, οι οποίοι υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ ενημερώθηκε εκτενώς για όλα όσα συνέβησαν στη διάρκεια του επεισοδιακού ελέγχου στην καντίνα.

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Πιτσιλής σημείωσε χαρακτηριστικά: «Καταδικάζουμε την αναίτια και άνανδρη επίθεση σε βάρος των ελεγκτών της ΑΑΔΕ. Τέτοια περιστατικά όχι απλά δεν μας πτοούν αλλά μας πεισμώνουν. Οι έλεγχοι δεν πρόκειται να σταματήσουν αλλά θα είναι καθολικοί και θα συνεχιστούν».

Επίσης, ο διοικητής της ΑΑΔΕ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα μέλη του κλιμακίου και κατέστησε σαφές σε όλους τους τόνους ότι το περιστατικό δεν θα μείνει ατιμώρητο και ότι θα κινηθεί κάθε προβλεπόμενη νομική διαδικασία από την υπηρεσία σε βάρος του υπαιτίου.

Πιτσιλής: Η επίθεση σε βάρος των ελεγκτών δεν θα μείνει ατιμώρητη