Ποια αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του GNTM (εικόνες+video)

493

Το GNTM έφτασε στο τέλος του και νικήτρια στέφθηκε η Ειρήνη Καζαριάν. Η Ειρήνη κατάφερε να ανακηρυχθεί νικήτρια του ριάλιτι μόδας συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους κριτικής επιτροπής (Βίκυ Καγιά, Αγγελος Μπράτης, Ιλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός) αλλά και του κοινού που συμμετείχε για πρώτη φορά ψηφίζοντας στο GNTM.

Οι τρεις φιναλίστ, Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση και Εβελίνα Σκίτσκο έκαναν τρεις φωτογραφίσεις και ένα γύρισμα διαφημιστικού, πριν βρεθούν στο πλατό του σόου για να μάθουν το αποτέλεσμα. Δίπλα τους βρέθηκαν οι παίκτριες που αποχώρησαν από το GNTM, οι οποίες έζησαν μαζί τους την αγωνία.

Εβελίνα Σκίτσκο, Ειρήνη Καζαριάν και Μαριάννα Παινέση βρέθηκαν ενώπιον των κριτών, έτοιμες να μάθουν τη μεγάλη νικήτρια του GNTM. Η αγωνία άγγιξε «κόκκινο» και το άγχος ήταν εμφανές και στις τρεις διαγωνιζόμενες. Οι βαθμολογίες δόθηκαν από τους κριτές και...

Η Ειρήνη κερδίζει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.